Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Nog moderner, digitaler en flexibeler: dat is de Caddy. Behalve met zijn totaal nieuwe design overtuigt dit model met zijn talrijke nieuwe, innovatieve rijhulpsystemen, een hoogwaardige Digital Cockpit2 en een toekomstgericht infotainmentsysteem met uitbreiding naar de Innovision Cockpit3 met mobiele onlinediensten. Daarnaast blijft de Caddy uiteraard gewoon betrouwbaar, comfortabel, praktisch en beschikbaar in een Caddy Maxi versie met langere wielbasis dat plaats maakt voor 7 volwaardige zitplaatsen én een grote koffer. Dit alles maakt deze Caddy volledig klaar voor alles wat op hem afkomt.

Dynamiek heeft een duidelijke vorm

De Caddy schittert niet alleen met zijn moderne typische voorkant met honingraatstructuur, maar ook met zijn vele innovatieve functies zoals het gratis We Connect4-basispack. Met het glazen panoramadak als optionele uitrusting beschikt u nu ook over de mogelijkheid om meer daglicht in het interieur van uw Caddy binnen te laten. Voor extra highlights op het vlak van de verlichting zorgen de optionele ledkoplampen en de achterlichten, evenals de led-interieurverlichting. En opdat uw dagelijkse ritten nog vlotter zouden verlopen, is de Caddy voor het eerst uitgerust met het sleutelvrije start- en afsluitsysteem Keyless Advanced en met elektrisch instelbare, verwarmde en inklapbare buitenspiegels6.

Verbonden met uw auto

Ook in het interieur van de Caddy is de digitale vooruitgang duidelijk zichtbaar – en daarbij werden alle grenzen gesloopt. Op het 25,4 cm (10 duim) grote infotainmentdisplay kunt u verschillende navigatie- en multimediafuncties sturen, zoals de klimaatregeling of de mobiele onlinediensten van We Connect. Dat volstaat nog niet voor u? Dan beschikt u zelfs over de mogelijkheid om het infotainmentdisplay met de Digital Cockpit uit te breiden tot een Innovision Cockpit. Die biedt u nog heel wat meer nuttige en spannende functies. En we gaan nog een stap verder.

Thuis kunnen we al dankzij de meest geavanceerde techniek met onze stem de muziek of een telefoonoproep activeren. Voortaan is dat ook mogelijk in uw Caddy. De spraakbediening biedt u de mogelijkheid om telefoonoproepen aan te nemen, een radiozender te selecteren of een navigatiebestemming in te voeren. Deze functies kunt u ook met de toetsen op het multifunctionele stuurwiel sturen.

De innerlijke waarden tellen

Het interieur van de Caddy werd volledig vernieuwd en scoort door zijn flexibiliteit en comfort. Het hoge comfortniveau voor de inzittenden wordt verzorgd door de met een AGR-kwaliteitskeurmerk bekroonde ergoComfort-stoelen. Die ontzien de rug door hun talrijke instelmogelijkheden. Naast de mogelijkheid om de zitlengte, zithoogte, zitdiepte, zithelling, de lenden- en hoofdsteun te verstellen, biedt de ergoComfort-stoel ook een 4-voudig elektrisch instelbare lendensteun.

Bovendien is de Caddy uitgerust met een elektrische dichttrekhulp voor de schuifdeuren en de kofferklep, interieurverluchting en een 230 V-stopcontact, waarmee u ook een grote energiehonger kunt stillen.

Foto 1 / 1

Uw vriend en helper

De rijhulpsystemen in de Caddy zijn bijna zoals goede vrienden: ze vergemakkelijken het leven en kunnen ondersteunen wanneer het hoognodig is. Dankzij nieuwe rijhulpsystemen zoals de rijstrookwisselassistent Side Assist, Trailer Assist, de adaptieve snelheidsregelaar en Travel Assist met Emergency Assist kunt u tijdens het rijden op heel wat comfort rekenen.

De inwendige aandrijving

De vier krachtige verbrandingsmotoren van de Caddy behoren tot de efficiëntste en zuinigste TSI- en TDI-motoren die ooit in een voertuig van deze klasse werden ingebouwd. Dankzij intensief onderzoeks- en ontwikkelingswerk worden hiermee verbruikswaarden bereikt, die nieuwe normen stellen en de nieuwe evolutiefase van de Otto- en dieseltechnologie markeren. Bovendien is de Caddy uitgerust met een verbeterde uitlaatgassenzuivering: de NOx-uitstoot van de TDI-motoren kon door de toepassing van de innovatieve Twindosing-technologie aanzienlijk worden verlaagd.

Voelbaar krachtig

Ongeacht waardoor u gedreven wordt, de krachtige motoren van de Caddy Cargo brengen u veilig en wel waar u moet zijn. Alle motoren voldoen al aan de Euro 6-emissienorm. Ze zijn standaard uitgerust met fijnstoffilters en zijn zuiniger in verbruik dan hun voorgangers. De vier verbrandingsmotoren van de Caddy Cargo behoren tot de efficiëntste en zuinigste TSI- en TDI-motoren die ooit in een voertuig van deze klasse werden ingebouwd. Met de TDI-motoren stoot u tijdens uw verplaatsingen bovendien aanzienlijk minder NOx uit.

Foto 1 / 1