Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Koerier, vakman, bezorger of aannemer: in uw werk houdt u uw blik steeds op de toekomst gericht. Dat geldt ook voor de Caddy Cargo. Met een nieuw, opwindend design, de modernste rijhulpsystemen, innovatief infotainment en een ergonomische werkplek voor de bestuurder is de Caddy Cargo als vanouds betrouwbaar, flexibel en vooruitstrevend. De perfecte partner dus om uw werkdagen comfortabel en professioneel te ondersteunen.

Belastbaar intelligent

In de Caddy Cargo steekt meer dan op het eerste gezicht lijkt: tot 723 kg vervoert hij zonder morren, 100 kg daarvan zelfs op zijn dak. Voor een bijzonder comfortabele toegang zorgen de extrabrede maxischuifdeuren en het innovatieve sleutelloze sluit- en startsysteem Keyless Advanced. Maar ook het interieur is uitgerust met enkele bijzonder moderne oplossingen, zoals de innovatieve Innovision Cockpit, die een navigatiesysteem combineert met een Digital Cockpit voor een geheel nieuw infotainmentlandschap. Hierbij kunt u kiezen uit de navigatiesystemen Discover Media en Discover Pro. De Pro-versie biedt naast het 25,4 cm (10 duim) grote aanraakkleurenscherm, verschillende kaartenopties en gratis kaartenupdates ook spraakbediening, comfortabel bellen, Media & Internet en wireless App-Connect. Bovendien biedt de Caddy Cargo ook toegang tot tal van andere mobiele onlinediensten voor Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

Comfort binnen handbereik

In uw toch al drukke werkleven hebt u geen zin om tijd te verspillen met het zoeken naar uw spullen. Dankzij het weldoordachte opbergsysteem hebt u al wat u nodig hebt binnen handbereik. De nieuwe ergoComfort-zetels en de armsteunen voor bestuurder en passagier vooraan zorgen dat u ook na langere ritten ontspannen op uw bestemming aankomt. De neerklapbare passagiersstoel vooraan is bovendien uitgerust met een nieuw backpanel , dat gebruikt kan worden als praktische schrijftafel en gemakkelijk vanaf de bestuurdersstoel te bereiken is. Ledkoplampen met nieuwe slechtweerverlichting en een 230 V-stopcontact maken rijden en werken in de Caddy Cargo nog aangenamer.

Foto 1 / 1

Onovertroffen flexibel

De laadruimte van de Caddy Cargo is op nagenoeg alles voorbereid. De nieuw verkrijgbare, plaatstalen klapdeuren achteraan zijn bijzonder stevig. De elektrische dichttrekhulp voor de achterklep, schuifdeuren of extrabrede maxischuifdeuren en de geoptimaliseerde ledverlichting in de laadruimte maken het inladen op ieder tijdstip van de dag bijzonder comfortabel. De robuuste en polyvalente vloerbekleding kiest u zelf naargelang uw individuele behoeften. De veiligheid wordt daarbij niet alleen verzekerd door de flexibele bevestigingsopties in de laadruimte, maar ook door een afzonderlijke laadruimteafsluiting. Die zorgt ervoor dat de deuren van de cabine gesloten blijven terwijl u zich toelegt op het in- en uitladen. En wat er niet meer bij kan in de grote, flexibele laadruimte, past ongetwijfeld wel op het dak: dat kan nog eens 100 kg extra aan materiaal vervoeren

Vooruitziend betrouwbaar

Zorgen tijdens nagenoeg iedere rit voor meer ontspanning: de moderne rijhulpsystemen, zoals Travel Assist met Emergency Assist, kunnen in stop-and-goverkeer helpen om na een korte stilstand weer in beweging te komen, om de auto op zijn rijstrook te houden of de afstand ten opzichte van de voorligger aan te houden. De Side Assist op zijn beurt ondersteunt u wanneer u van rijstrook verandert. Bent u vaak met een aanhangwagen onderweg? Ook in dat geval maken de nieuwe rijhulpsystemen u het dagelijkse werkleven comfortabeler. Trailer Assist helpt u bij het parkeren of achteruitrijden – zo wordt inparkeren kinderspel.

Voelbaar krachtig

Ongeacht waardoor u gedreven wordt, de krachtige motoren van de Caddy Cargo brengen u veilig en wel waar u moet zijn. Alle motoren voldoen al aan de Euro 6-emissienorm. Ze zijn standaard uitgerust met fijnstoffilters en zijn zuiniger in verbruik dan hun voorgangers. De vier verbrandingsmotoren van de Caddy Cargo behoren tot de efficiëntste en zuinigste TSI- en TDI-motoren die ooit in een voertuig van deze klasse werden ingebouwd. Met de TDI-motoren stoot u tijdens uw verplaatsingen bovendien aanzienlijk minder NOx uit.

Foto 1 / 1