Krachtige stijl

Met zijn sportief design onderstreept de Audi SQ7² zijn krachtige prestaties. De ruime hoeveelheid ruimte en het variabele interieurconcept maken het dagelijks leven in vele situaties aanzienlijk eenvoudiger.

SQ7

Dynamisch rijplezier

Geniet van een combinatie van rijcomfort en een sportieve rijstijl. Uitgerust met technologieën voor betere dynamische prestaties en een extreem krachtige V8 TFSI-motor, staat deze auto garant voor een opwindende rijervaring.

Interieur

Het interieur biedt een buitengewone rijervaring. Met zijn exclusieve ontwerp, voorzien van S-specifieke elementen, ademt het interieur stijl en sportiviteit uit, waardoor elke rit een unieke beleving wordt.

Ruim interieur

Met het multifunctionele ruimtelijke concept is er voldoende ruimte voor alle passagiers, inclusief bagage. Dankzij de achterbank plus³ en de derde zitrij³ kunt u de ruimte flexibel indelen naar uw behoeften.

Indrukwekkende prestaties

De Audi SQ7² biedt een krachtige performance waarbij sportief rijden en hoog comfort perfect samenkomen. Dankzij innovatieve ophangingstechnologieën, quattro vierwielaandrijving en de krachtige V8 TFSI-motor, kunt u genieten van een opwindende dynamiek en uitstekende stabiliteit onderweg.

SQ7 top motors
SQ7 2023

Uitstekende rijprestaties

De Audi SQ7 levert met vertrouwen het vermogen van zijn 4,0-liter TFSI-motor aan de weg. Maak je klaar voor uitstekende rijprestaties en een voortreffelijke controle.

Diverse ervaringen

Met een bodemvrijheid tot 254 millimeter biedt de Audi SQ7 diverse rijervaringen. Het voertuig maakt indruk met permanente quattro vierwielaandrijving met sportdifferentieel³ en adaptive air suspension sport. Optioneel beschikbaar zijn actieve rolstabilisatie³ en keramische remmen³.

Slimme ondersteuning

Laat rijhulpsystemen u onderweg assisteren. Met remote park assist plus³,⁴ kunt u parkeerplaatsen in- en uitrijden zonder zelf in uw wagen plaats te nemen.

Audi SQ7 visual

S - voor sportieve innovatie

De Audi SQ7² wordt gekenmerkt door verschillende S-specifieke elementen die zijn sportieve karakter benadrukken. De opvallende bumpers en Audi Singleframe aan de voorzijde zorgen ervoor dat deze auto onmiskenbaar is.

Indrukwekkend - zelfs in stilstand

Ontdek vijf nieuwe velgontwerpen, waaronder 22-inch velgen van Audi Sport⁵ met een S-design, voorzien van meerdere spaken, in zwart metallic en met een glanzende afwerking⁶. Daarnaast benadrukken zwart geschilderde remklauwen³ de sportieve uitstraling van de auto.

Opvallend en expressief

De Audi SQ7² valt niet alleen op door zijn prestaties, maar ook door zijn vernieuwde ontwerpelementen aan de voor- en achterzijde, waaronder de luchtinlaten, diffuser en uitlaatpijp eindstukken. Ook de kenmerkende Audi ringen in 2D dragen bij aan de nieuwe designtaal.

Lichttechnologie

Met de HD Matrix ledkoplampen met Audi laserlicht³ en digitale oled achterlichten³ heb je keuze uit vier verschillende lichtsignaturen die expressieve lichtanimaties creëren. Daarnaast maken de HD Matrix ledkoplampen met Audi laserlicht³ indruk met verlichting die bijna twee keer zo ver reikt, met dynamische lichtsequenties die perfect passen bij de gekozen signatuur, zelfs wanneer de auto stilstaat. Bovendien zijn de achterlichten voorzien van nabijheidsdetectie⁷, die alle oled-segmenten van het stilstaande voertuig activeert zodra andere weggebruikers naderen.

SQ7 verlichting
SQ7 achterlicht

Voor het hele gezin

Maak ruimte voor tot wel zeven personen dankzij de optionele derde zitrij². ISOFIX-bevestigingen met top tether zijn beschikbaar voor kinderzitjes bij alle achterzetels, waardoor de veiligheid van uw jonge passagiers gewaarborgd is. Voor opbergruimte tot wel 1.921 liter kunt u de tweede en derde zitrij neerklappen², waardoor er voldoende ruimte is voor al uw bagage, of het nu gaat om boodschappen of bagage voor een uitgebreide vakantie.

SQ7 zetels
SQ7 zetel rood
SQ7 stuur
SQ7 achter
SQ7 zetels rood
SQ7 voor
SQ7 wiel
SQ7 grijs
SQ7 beeld
SQ7 wielen
SQ7 koffer
SQ7 driver
SQ7 night
SQ7 assist
SQ7 man
SQ7 achterzijde
Foto 1 / 1

.

.

Disclaimer
1 De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2 Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,7–12,0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 290–272 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
3 De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
4 De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie. De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
5 Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
6 Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
7 Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
8 Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
9 Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
10 Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
11 Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem