Innovatieve gezins-SUV

Ontdek de Audi Q7 TFSI e, een innovatieve gezins-SUV met plug-inhybridetechnologie. Met een gecombineerd brandstofverbruik¹ van 2,3–2,0 l/100km voor benzine en een stroomverbruik van 24,0–23,2 kWh/100 km, en een gemiddelde CO2-uitstoot¹ van WLTP: 51–46 g/km, biedt deze indrukwekkende SUV geoptimaliseerde CO2-emissiewaarden, met een CO2-uitstoot vanaf 46 g/km.

Welke uitdagingen uw pad ook kruisen, deze wagen staat paraat om ze allemaal aan te kunnen. Met zijn doordachte interieur, opvallende uiterlijk en geavanceerde plug-inhybridetechnologie is deze imposante gezins-SUV perfect voor elke situatie.

Gezins-suv Q7 TFSIe

Innovatieve aandrijflijn voor elke rit

Geruisloos en emissievrij in de stad, maar toch krachtig op lange trajecten - de Audi Q7 TFSI e beschikt over een innovatieve plug-inhybride aandrijving met zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor, waardoor hij u overal naartoe kan brengen waar u maar wilt. Met de quattro vierwielaandrijving, standaard elektromechanische stuurbekrachtiging en optionele luchtvering, staat hij garant voor een voortreffelijke off-road ervaring, ongeacht het terrein.

Q7 TFSIe innovatief

Efficiënt rijden

Reis efficiënt, dankzij slimme technologieën die een energiezuinige rijstijl ondersteunen, zelfs tijdens lange ritten en avontuurlijke routes. Met de keuze uit drie rijmodi - EV, Battery Hold en Hybrid - kunt u de mate van elektrisch rijden aanpassen aan uw voorkeuren en rijomstandigheden. Bovendien analyseert de voorspellende rijstrategie van het voertuig verschillende reisgegevens om uw reis zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken, waar u ook naartoe gaat.

Q7 TFSIe laden

Uitzonderlijk praktisch en comfortabel

De Audi Q7 TFSI e onderscheidt zich door zijn ruimte en gebruiksgemak. Vooral de optionele laad- en losmogelijkheden zijn buitengewoon praktisch, zoals het sensorgestuurde ontgrendelingssysteem van de kofferbak en het railsysteem met accessoires om uw bagage veilig vast te zetten. Als dat nog niet genoeg is, kunt u het comfort verder verhogen door te kiezen voor het optionele panoramisch glazen dak.

Q7 TFSIe laadruimte

Infotainment

Het geavanceerde infotainmentsysteem MMI Navigatie plus met MMI touch response is standaard uitgerust met twee schermen die eenvoudig te bedienen zijn met uw vingers of stem. Bovendien biedt MMI toegang tot diverse digitale Audi connect³ diensten. Ook de standaard Audi virtual cockpit geeft alle belangrijke voertuiggegevens weer in hoge resolutie, waardoor u altijd een actueel overzicht hebt van hybridespecifieke informatie zoals de laadstatus van de batterij en het resterende elektrische rijbereik.

Q7 TFSIe infotainment

Indrukwekkende uitstraling

Het exterieur straalt een grandioze uitstraling uit, met strakke lijnen en lange, atletische vlakken die kenmerkend zijn voor de huidige Audi designtaal. Het voertuig ademt luxe en kwaliteit uit, met opvallende details zoals het imposante achthoekige Singleframe-rooster met zes verchroomde lamellen en expressieve zijdelingse luchtinlaten vooraan. De slanke trapeziumvormige dorpel geeft het voertuig een gestroomlijnd uiterlijk, terwijl de wijd uitlopende wielkasten zijn offroadcapaciteiten benadrukken. Aan de achterkant verbindt een horizontale aluminium strook de achterlichten, en rond de diffuser met bodembeschermplaat loopt een sierlijst die het geheel compleet maakt.

Q7 TFSIe

Lights, action

De HD-Matrix-ledkoplampen verlichten de weg op uitstekende wijze, zonder andere weggebruikers te verblinden. Het optionele Audi laserlicht zorgt voor een nog helderder licht dat bijna dubbel zo ver schijnt. Zelfs na een offroadrit blijft dit effect behouden dankzij de koplampsproeiers. Bovendien is het voertuig voorzien van ledachterlichten, dynamische lichteffecten en richtingaanwijzers voor een geavanceerde en dynamische verlichtingservaring.

Q7 TFSIe night
Q7 TFSIe zij
Q7 TFSIe laden
Q7 TFSIe
Q7 TFSIe full
Foto 1 / 1

.

.

Disclaimer
1 De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2 Audi charging wordt aangeboden door Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstrasse 1, 10178 Berlijn, Duitsland. Toegang en netwerk: het aantal toegankelijke laadpunten is voortdurend in ontwikkeling. Audi charging is alleen te gebruiken voor de geëlektrificeerde modellen van Audi. Als verificatiebewijs dient het voertuigidentificatienummer. Europese beschikbaarheid: op 1 januari 2023 was Audi charging beschikbaar in België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Het aantal aangesloten laadpunten is voortdurend in ontwikkeling. Dit aantal verschilt per land en is afhankelijk van het tempo waarin de infrastructuur voor elektrisch rijden wordt ontwikkeld. Audi Charging geeft niet het prviliege van toegang tot elke laadlocatie in elk land. AUDI AG is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor de werking, de beschikbaarheid, het geleverde vermogen en andere eigenschappen van de laadinfrastructuur. De informatie over de locatie van en het aantal laadaansluitingen wordt regelmatig bijgewerkt, maar de volledigheid ervan is niet te garanderen. Voor authenticatie via de myAudi-app i.c.m een qr-code op de laadpaal is een actieve dataverbinding nodig. De mogelijkheden voor authenticatie kunnen per laadlocatie verschillen. Binnen een Europees land zijn de tarieven gelijk, maar tussen de landen kunnen ze verschillen.
3 Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
4 Beschikbaarheid kan variëren naargelang het land. Compatibel vanaf Apple iOS 10.0 en Android 6. Voorafgaande registratie op my.audi.com vereist. Actieve WLAN-verbinding tussen smartphone en Audi MMI vereist voor mediastreaming.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem