Tijdens de Audi Electric Days kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment 100% elektrische en plug-in hybride wagens. Bestel uw nieuwe Audi t.e.m. 16 oktober en selecteer een extra voordeel dat perfect past bij uw overgang naar duurzame mobiliteit. Hieronder vindt u de beschikbare extra voordelen.
Bovendien kunt u profiteren van een Audi Electric bonus, een tijdelijke korting tot € 1.500 (incl. btw) die u sowieso ontvangt: korting is afhankelijk van het gekozen model.

Deze actie is zowel van toepassing op stockwagens alsook op nieuwe bestellingen en is combineerbaar met alle lopende commerciële acties. Dankzij ons ruime aanbod van plug-in hybride en volledig elektrische Audi-modellen was de overstap naar elektrisch rijplezier nog nooit zo eenvoudig.

 

Ontdek onze Audi e-tron modellen Ontdek onze Audi TFSI e modellen

Ontdek het volledige Audi gamma

Audi Q4 e-tron

Door hun veelzijdigheid zijn de Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron perfecte metgezellen voor elke situatie. Binnen hun lengte van 4,59 meter bieden ze een pakket dat de passagiers aan boord nieuwe ruimtes geeft en alle bestaande grenzen van het segment doorbreekt. De beschikbare hoeveelheid ruimte in het interieur is vergelijkbaar met die in een full-size SUV en er is geen middentunnel, waardoor de passagiers achteraan ook extra ruimte krijgen.

 

Meer over Q4 e-tron

Q4

Audi Q8 e-tron

Als topuitvoering van de elektrische SUV's en crossovers maakt de Audi Q8 e-tron indruk met zijn geoptimaliseerde aandrijvingsconcept, verbeterde aerodynamica, toegenomen oplaadvermogen en batterijcapaciteit en vergrote rijbereik tot 582 km in de SUV-versie (volgens WLTP) en tot 600 km in de Sportback-versie (volgens WLTP).

 

Meer over de Audi Q8 e-tron

Q8

Audi e-tron GT

De Audi e-tron GT biedt een mix van vooruitstrevende technologie, krachtige prestaties en hoogwaardige luxe in de vorm van een opvallende elektrische sportwagen. Met zijn geavanceerde elektrische aandrijving en aandacht voor detail in het interieur, levert de e-tron GT een opwindende en verfijnde rijervaring, waarbij duurzaamheid centraal staat. De Audi E-tron GT kan bij Top Motors geleverd worden als jonge directiewagen, wat een pak sneller is dan de huidige levertermijnen vooropgesteld door de fabrikant.

 

Meer over de Audi e-tron GT

Audi e-tron GT

Audi Q5 Sportback TFSI e

De Audi Q5 Sportback TFSI e is een hybride SUV met zowel een benzinemotor als een elektrische motor. Dit biedt zowel krachtige prestaties als milieuvriendelijkheid. Met zijn sportieve ontwerp, luxe interieur en de mogelijkheid om korte ritten emissievrij af te leggen dankzij het elektrische rijbereik, is de Q5 Sportback TFSI e een aantrekkelijke keuze voor bestuurders die stijl, prestaties en duurzaamheid willen combineren.

 

Meer over de Audi Q5 Sportback TFSI e

q5 sportback

Audi A8 TFSI e

De Audi A8 TFSI e belichaamt een combinatie van geavanceerde technologie, luxe en milieubewustheid in een premium sedan. Met zijn verfijnde ontwerp, krachtige hybride aandrijving en hoogwaardig interieur biedt de A8 een comfortabele en efficiënte rijervaring met aandacht voor duurzaamheid. Ervaar het uitstekende systeemvermogen dat wordt gegenereerd door de combinatie van een dynamische TFSI-motor en een efficiënte elektrische aandrijving.

 

Meer over de Audi A8 TFSI e

Geert Devolder getuigt over zijn ervaring met een Audi E-tron

Geert Devolder, intussen een kleine 2 jaar ervaring met een Audi e-tron model getuigt over zijn ervaring. Om de elektrische modellen van Audi in de kijker te zetten heeft Top Motors gevraagd aan Geert om zijn ervaring te delen over het elektrisch rijden met Audi. In de video vertelt Geert over de range van de wagen, zijn ervaring in het buitenland en over de forsheid van elektrisch rijden met Audi. Bekijk het volledig interview in deze video of kom langs in één van onze Audi vestigingen en ontdek het zelf. 

Maak een afspraak

Kies jouw voordeel:

Laadstation

Korting op een laadstation van EDI
(ter waarde van €1.300 excl. btw)

U kunt kiezen voor € 1.300 korting2 (excl. btw) op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI (Electric by D'Ieteren). Voor thuis, enkel- of driefasig, met een vermogen tot 22 kW, voor montage aan een muur of op een paal. Dit geconnecteerde laadstation wordt de ideale bondgenoot voor uw dagelijkse elektrische mobiliteit.

Riese & Muller

Fietsleasing via Joule voor een Riese & Müller Culture Mixte fiets

Wat zou u denken van deze strak ontworpen en lichte e-bike met de nieuwste techniek? Tijdens de Audi Electric Days kunt u kiezen voor 1 jaar gratis fietsleasing via Joule t.w.v. € 2.200 (incl. btw) op de Riese & Müller Culture Mixte. Met de nieuwe Bosch SX motor in combinatie met de CompactTube 400 accu is hij zeer stil, en zorgt hij voor een natuurlijk rijgevoel.

Elektrische step

Audi elektrische e-kick scooter ter waarde van €1.965 (incl. btw)

Een andere mogelijkheid is de Audi Electric Kickscooter powered by Egret t.w.v. € 1.965 (incl. btw), het vinnige elektrische stadsmaatje van uw Audi. Dankzij z'n rijbereik tot 80 km zult u hem niet zo vaak moeten opladen. Ervaar de stad zoals nooit tevoren, met een snelheid tot 25 km per uur.

Lucien

Kortingvoucher voor een fiets uit het Lucien gamma

U hebt interesse in een elektrische mountainbike, speed pedelec, gravel bike of nog iets anders? Dan kunt u opteren voor een korting van € 1.000 (incl. btw) voor de aankoop van een fiets uit het Lucien gamma, geldig bij een aankoopbedrag van minimum € 1.000 (incl. btw)

Onze Audi-vestigingen

Wevelgem

Wevelgem

Roeselare

Roeselare

Waregem

Waregem

Oudenaarde

Oudenaarde