Audi

Audi Electric Days Van 16 september t.e.m. 17 oktober bij Top Motors - Audi

Met meer dan 20 plug-in hybride en 100% elektrische Audi modellen was overstappen naar geëlektrificeerd rijplezier nog nooit zo makkelijk.

Bestel uw plug-in hybride of 100% elektrische Audi en geniet tijdens de Audi Electric Days van € 1.300 korting op het EDI-laadstation¹ van uw keuze, een EDI Connected Cable of een gratis Audi Electric Kick Scooter powered by Segway². Bovendien genieten zelfstandigen en bedrijven vandaag tot 100% fiscale aftrekbaarheid voor de hele levensduur van het voertuig. En voor werknemers is het voordeel van alle aard (VAA) van een plug-in hybride lager dan dat van een benzinemotor.

Intelligente EDI laadoplossing voor uw elektrische Audi

Audi werkt samen met EDI (Electric by D'Ieteren) om u een niet-geconnecteerd laadstation aan te bieden dat past bij uw Audi en uw levensstijl. Voor thuis, enkelfasig en met een vermogen tot 7,4 kW, voor montage aan een muur of op een paal

Audi Electric Kick Scooter. De elektrische step powered by Segway.

Parkeer uw wagen aan de rand van de stad en navigeer behendig door het stadsverkeer op uw lichtgewicht scooter. Jawel: de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway weegt hooguit 12 kilogram. U vouwt hem bovendien in één beweging op – ideaal om mee te nemen in de auto, op de bus en op de trein. En het ledkleurendisplay toont u in een oogopslag de rijsnelheid, de geselecteerde rijmodus, de batterijstatus en nog veel meer.

Welke alternatieve brandstof is geschikt voor u?

100% elektrisch, plug-in hybride, CNG… Audi zet sterk in op alternatieven voor traditionele brandstoffen. Maar hoe weet u welke Audi nu het meest geschikt is voor u?
U stelt zich waarschijnlijk een heleboel vragen... Wat is het verschil tussen elektrisch, plug-in hybride en CNG? Hoe groot is de autonomie? Waar bijtanken? Aan welke prijs? Wat is de huidige wetgeving? En mag u wel parkeren in een ondergrondse garage?
Uw rijgewoontes spelen natuurlijk een rol in het maken van een keuze voor een alternatieve brandstof: hoeveel kilometers rijdt u elk jaar? Hoeveel tijd brengt u door in uw wagen? Rijdt u defensief of eerder sportief?
Hier krijgt u een antwoord op al die vragen. Bij de alternatieven die Audi voorstelt, vindt u er beslist een op uw maat.

Waarom kiezen voor een Audi plug-in hybride?

De herlaadbare hybrides van Audi, of plug-in hybrides, zijn zowel uitgerust met een benzinemotor als een elektrische motor. Ze schakelen automatisch over van de ene op de andere volgens de behoeften van de bestuurder. De efficiënte benzinemotor doet zijn werk tijdens langere ritten. Dankzij de elektromotor kunt u een 50-tal kilometer afleggen in volledig elektrische modus zonder CO2-uitstoot. Hij kan gemakkelijk opgeladen worden aan een laadpunt of aan een aangepast stopcontact bij u thuis.

Gecombineerd brandstofverbruik*: WLTP : 1,7–3,0 l/100 km, Gecombineerd stroomverbruik*: WLTP : 12,2–21,1 kWh/100 km, Gecombineerde CO₂-uitstoot*: WLTP : 38-67 g/k.

U wilt elke dag zo duurzaam mogelijk rijden.

 • U wilt genieten van de voordelige fiscaliteit voor plug-in hybride voertuigen.
 • U wilt uw brandstofverbruik verminderen.
 • U legt vaak langere trajecten af.
 • U heeft onvoldoende laadpalen op uw traject
 • U heeft geen aangepast stopcontact of u kan er geen installeren.
 • U bent nog niet helemaal overtuigd om 100 % elektrisch te rijden.
 • U wilt toegang tot Lage Emissie Zones (LEZ).
 • U houdt van een hoog vermogen (pk).

Waarom kiezen voor een 100% elektrische Audi?

De 100% elektrische modellen van Audi, herkenbaar aan de naam e-tron, zijn het bewijs dat u ook zonder klassieke brandstoffen verre afstanden kunt afleggen. Ze hebben een grote autonomie (tot meer dan 500 km WLTP) met een snelle laadcapaciteit (tot 270 kW DC-snelladen), en zijn uitgerust met innovatieve technologieën zoals een intelligent energiebeheer. 100% elektrische Audi's kunnen gemakkelijk en snel onderweg of thuis opgeladen worden.

Gecombineerd stroomverbruik: WLTP : 21,6 –26,3 kWh/100 km, Gecombineerd stroomverbruik*: NEDC : 20,6 –24,6 kWh/100 km, Gecombineerde CO₂-emissie*: 0 g/km

 • U wilt zich ecologisch verantwoord verplaatsen.
 • U zoekt een elektrisch voertuig voor korte en voor lange afstanden.
 • U wilt geluidloos rijden.
 • U wilt genieten van de meest interessante fiscale tarieven.
 • U wilt uw gebruikskosten gevoelig verminderen.
 • U wilt uw onderhoudskosten verminderen.
 • U heeft toegang tot laadpunten in uw buurt.
 • Of u wilt een laadpunt installeren bij u thuis of op uw werkplaats.
 • U wilt toegang tot Lage Emissie Zones (LEZ).

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem

Vanhoonacker Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Vergotte Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

 

1

Het aanbod voor een gratis intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is. Slechts één gratis laadstation en één gratis certificatie per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis certificaties per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Aanbod geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 01/09/2022. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

2

De actie gratis Audi Electric Kick Scooter powered by Segway heeft een waarde van € 870 inclusief btw (€ 719 exclusief btw). Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Slechts één gratis Audi Electric Kick Scooter per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis Audi Electric Kick Scooters per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon.

1+2. Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 16 september en 17 oktober 2022. Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug-in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e, Audi Q5 TFSI e, Audi Q5 Sportback TFSI e, Audi A6 Berline TFSI e, Audi A6 Avant TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e, Audi A8 TFSI e, Audi Q7 TFSI e en Audi Q8 TFSI e) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 e-tron, Audi Q4 Sportback e-tron, Audi (Q8) e-tron, Audi (Q8) e-tron Sportback, Audi e-tron GT). Aanbod onder voorwaarden. De klant heeft de keuze tussen de korting op het EDI laadstation naar keuze OF de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway (aanbod niet cumuleerbaar). Geldig voor alle sales types, met uitzondering van FU (DEMO) en FZ. Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen. Combineerbaar met alle lopende commerciële acties. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Indien na de bestelling de klant toch wenst te wijzigen van incentive (Audi Electric Kick Scooter naar een EDI laadstation (of omgekeerd)), dient deze wijziging steeds aangevraagd te worden via Audi sales support aan de hand van een schriftelijke bevestiging (e-mail) van de klant als bewijsstuk. In geval van wijziging van de bestuurder/klant na stopzetting van de Audi Electric Days actie, zal de incentive door Audi Import automatisch verwijderd of geherfactureerd worden. Audi Import behoudt zich het recht voor controles uit te voeren op de aanwezigheid van de (correcte) incentives op ondertekende bestelbonnen en het respecteren van het maximum aantal elektrische steps (zie punt 2) per natuurlijke persoon/rechtspersoon.