Audi

Gedreven door ideeën

Het plug-in hybride concept van de Audi A8 60 TFSI e² biedt heel wat voordelen: met de efficiënte elektromotor rijdt u geruisloos en zonder lokale emissies en dankzij de TFSI-motor is geen enkele bestemming onbereikbaar. U kunt hem onderweg of thuis opladen.

Nauwkeurig. Dynamisch. Onmiskenbaar

Laat u betoveren door de volgende generatie lichttechnologie met optionele digitale matrix LED-koplampen of de standaard OLED-achterlichten. Klanten kunnen bij de aankoop van een voertuig kiezen tussen twee achterlichtsignaturen. Afhankelijk van de rijmodus wordt het karakter van de signatuur aangepast wanneer de wagen stilstaat.

Foto 1 / 1

Elektrificerende verschijning

Het optionele S line exterieur en Audi exclusive individuele lakafwerking in plasmablauw metaalkleur³ verlenen de wagen een sportieve uitstraling. Stijlvol doorgetrokken in het interieur met het optionele S line interieur. De optionele trekhaak biedt handige transportoplossingen.

Panoramisch glazen zonnedak Audi A8 TFSI e

Maak uw Audi A8 uniek, en net zo onmiskenbaar als uzelf, met Audi exclusive¹¹. Met geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en aangepaste koetswerkkleuren en lakafwerkingen met mat effect in een breed scala aan kleuren. Helemaal zoals u het wilt.

Zo gevarieerd als het leven

Originele Audi Accessoires®¹² maakt van uw businessberline een absoluut allroundtalent. Door middel van technische kenmerken en visuele accenten kunt u hem eenvoudig aan nieuwe behoeften aanpassen. Elke keer opnieuw.

Foto 1 / 1

Disclaimer

De CO-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

² Gecombineerd brandstofverbruik¹: 2,1–2,0 l/100 km; gecombineerd stroomverbruik¹: 20,5–19,6 kWh/100 km; gecombineerde CO-uitstoot¹: 49–45 g/km. In een bereik uitgedrukte waarden voor brandstofverbruik, elektrisch verbruik en CO-uitstoot hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

³ Het laadvermogen hangt af van het gebruikte netstekkertype, de landspecifieke spanning, het aantal beschikbare fasen van het stroomnet en de huishoudelijke installatie van de klant. Het kan in sommige gevallen dan ook lager zijn. Het netvoedingssnoer met industriële stekker en de bedieningseenheid van het laadsysteem zijn op elkaar afgestemd en ondersteunen een bepaalde laadcapaciteit. Hoewel het technisch mogelijk is om de netaansluitkabel later over te schakelen naar een andere industriële connector, kan dit leiden tot een lager laadvermogen.

⁴ Verkrijgbaar bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

⁵ Toegang en netwerk: Het aantal beschikbare laadpunten groeit gestaag. De e-tron Charging Service kan alleen worden gebruikt voor geëlektrificeerde modellen van het merk Audi (geldig voertuigidentificatienummer vereist). Toegang in heel Europa: De e-tron Charging Service is beschikbaar in 25 Europese landen. Voorzieningen in andere landen zijn gepland. Het aantal beschikbare laadpunten groeit gestaag, maar verschilt van land tot land en is afhankelijk van de mate waarin de bestaande infrastructuur wordt uitgebreid. Er is geen recht op toegang tot alle laadpunten in een bepaald land. AUDI AG kan de werking, beschikbaarheid, laadcapaciteit en andere eigenschappen van de laadinfrastructuur niet garanderen. Locatie-informatie over het aantal laadpunten wordt regelmatig bijgewerkt; er is geen verplichting om volledige informatie te verstrekken. De e-tron Charging Service-klantenkaart kan pas 24 uur na activering van de kaart in het netwerk worden gebruikt. Binnen deze eerste 24 uur kan de kaart, indien van toepassing, met lokale beperkingen worden gebruikt. Voor authenticatie via de myAudi-app (QR-code op het laadpunt) zijn een actieve radio en internetverbinding vereist. Deze authenticatiemethode is niet bij alle laadpunten beschikbaar. De prijzen zijn geharmoniseerd binnen de afzonderlijke Europese landen, maar kunnen afwijken van de prijs die in Duitsland wordt aangeboden. De meest recente prijs- en contractinformatie voor uw land vindt u op https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-be De Audi e-tron Charging Service is verkrijgbaar bij Digital Charging Solutions GmbH (Mies-van-der-Rohe-Strasse 6, 80807 München, Duitsland).

⁶ Kan resulteren in een hoger brandstofverbruik.

¹¹Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi-verdeler of kijk op www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaarduitrustingen en opties.

¹²Originele Audi Accessoires® zijn tegen een toeslag verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij het berekenen van het brandstofverbruik en de uitstoot van het voertuig. Daarom kunnen accessoires alleen na de eerste inschrijving worden gemonteerd.