­­

Audi en de autosport: een succesvol liefdesverhaal

Top Motors is officiële Audi Sport verdeler. Ontdek bij ons alle RS-modellen.

Per vestiging in de showroom een RS model

 

Een Audi RS wagen moet je kunnen voelen, aanraken, ruiken en ervaren. Wij hebben steeds op elke vestiging een wagen in onze showroom en op onze parking om ten volle uw keuze te kunnen maken.

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken

Per vestiging een Audi Sport verkoper

Een goede begeleiding bij uw keuze is essentieel. Daarom zijn onze verkoopraadgevers opgeleid tot Audi Sport specialist. Elk detail kunnen zij u toelichten om zo uw droomconfiguratie op te maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Moet ik naar de showroom komen om een auto te kopen of kan dit ook online?

Beste voorwaarden voor nieuwe en directiewagens Audi Sport

U weet wat u wilt? Perfect, wij kunnen u een wagen aanbieden à la carte of misschien schikt een directiewagen u beter? Wacht u niet graag en rijdt u graag meteen met een stockwagen de baan op?

Eigen techniekers opgeleid volgens de standaarden

Onze techniekers genieten hun opleiding rechtstreeks bij Audi en beschikken over het correcte speciaal gereedschap want u wenst toch ook dat uw wagen in de beste omstandigheden onderhouden en hersteld wordt door vakmensen.

Vraag service aan

Eigen carrosserie afdeling
 

Perfecte prestatie vereisen ook een perfect veilige wagen. Niet alleen technisch, maar ook het koetswerk wordt volgens de hoge eisen van de fabriek hersteld.

Maak een afspraak bij onze carrosserie

Eigen lease contracten met/zonder onderhoudscontract

Een leasing of toch liever een aankoopformule met gegarandeerd overname? Alles is mogelijk. Om uw wagen in de perfecte omstandigheden gedurende jaren onderhoud met garantie stellen wij u met plezier ook een onderhoudscontract voor.

RS-gamma

Sport was altijd al deel van het Audi DNA. Het merk ontwikkelt al decennia modellen, geïnspireerd door de racesport en aangepast aan het dagelijkse leven. Van de compacte Audi RSQ3 Sportback tot de ultra-sportieve Audi R8. De nieuwe Audi RS3 verwachten we begin juli 2021.

Deze gaat hard, heel hard!

Onze Audi-vestigingen

Wevelgem

Wevelgem

Roeselare

Roeselare

Waregem

Waregem

Oudenaarde

Oudenaarde

Videos

Audi RS6 Avant

Audi RS7

Audi RSQ3 & RSQ3 Sportback

Audi RS5 Sportback

Audi SQ8 TDI

Audi RSQ8

Audi TT RS

Audi RS4 Avant

New Audi RS5 Sportback

Audi S3 Sportback