Audi

Deze gaat hard, heel hard

20 jaar na de productie van de 1e Audi RS6 Avant (Type C5) en 3 generaties later kent iedereen ondertussen reeds het recentste lid van de RS – familie, de RS6 Avant (Type C8).

Recent gingen wij op pad met 3 van deze iconen, die toch wel een intimiderende nadruk nalaten, voor een fotoreportage in eigen streek.

Het kloppende hart V8 voorzien van 2 turbo’s produceert maar liefst 600 PK bij 7.500 tpm en een koppel van 800NM.

Dit goed voor een sprint naar 100 km/u in slechts 3,6 seconden. Standaard begrensd tot 250km/u maar voor de echte puristen onder ons kan het nog harder met een top van 305 km/u via het optionele pack “ RS Dynamic Plus “.

Strak, sportief en digitaal…

Enkele kernwoorden die deze prestatie – avant typeren.

Brede motorkap, singleframe radiatorrooster in honinggraatstructuur en koplampen van de recente Audi A7 Sportback zorgen voor een uiterst sportieve look die menig passanten het hoofd doen draaien tijdens een drive-by.

Binnenin herkennen we vooral de stijlvolle en strakke afwerking die Audi al jaren hanteert met een duidelijk naar de bestuurder gerichte interface en een up-to-date multimediasysteem, virtuele cockpit plus met optionele RS – layout en Bang&Olufsen integratie.

Naar onze mening is de nieuwe Audi RS6 Avant een echte 'top'performer.

Elke minuut achter het, in alcantara afgewerkte sportstuur, bezorgt je spontaan een glimlach op het gezicht, of het nu in het stadsverkeer is of op de snelweg, beleving 10 op 10 !

 

Wenst u ook deze ervaring te beleven en bent u getriggerd naar meer van de nieuwe Audi RS6 Avant?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze sales advisors of kom gerust langs op afspraak in onze Audi Sport showrooms te Wevelgem, Roeselare, Waregem of Oudenaarde.

Foto 1 / 1

Onze Audi-vestigingen

Wevelgem

Wevelgem

Roeselare

Roeselare

Waregem

Waregem

Oudenaarde

Oudenaarde