Functioneel en sportief

In de moderne wereld van vandaag wordt de Audi Q4 Sportback e-tron geprezen om zijn vooruitstrevende interieur, waar technologische innovatie hand in hand gaat met sportieve elementen en praktische functionaliteit. Een opvallend kenmerk is de standaard Audi virtual cockpit, die de rijervaring naar een hoger niveau tilt en de bestuurder een naadloze integratie van informatie biedt.

Een nieuw dimensie

Met een voorkant die zelfverzekerdheid uitstraalt en een robuuste achterzijde, geeft het gestroomlijnde ontwerp van de Audi Q4 Sportback e-tron een nieuwe dimensie aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Deze karakteristieke vorm biedt een vooruitstrevende visie op het evoluerende landschap van elektrische voertuigen.

q4 e-tron sportback grijs

Voor het hele gezin

Ruimte en veelzijdigheid worden gecombineerd. Deze allrounder en gezinsauto biedt een overvloed aan opbergmogelijkheden, met een totaal volume van 24,8 liter, inclusief een ruim handschoenkastje. In de bagageruimte kunt u tot 535 liter bagage kwijt - en met de achterbank neergeklapt zelfs tot 1.460 liter, waardoor er voldoende ruimte is voor al uw benodigdheden, of het nu gaat om dagelijkse boodschappen of weekenduitjes.

zijkant q4 e-tron sportback

Een blik op de toekomst

Met een indrukwekkende uitstraling presenteert deze wagen een voorbode van de toekomst van elektrische mobiliteit. Het gestroomlijnde ontwerp geeft de wagen een karakteristieke vorm, waarbij de zelfverzekerde voorkant, de robuuste achterzijde en het elegante, aerodynamische silhouet onmiddellijk de aandacht trekken.

Augmented Reality Head-up Display

Door het optionele augmented reality head-up display voor de Q4 Sportback e-tron maakt Audi een enorme sprong vooruit in displaytechnologie. Dit geavanceerde systeem projecteert belangrijke informatie op de voorruit op twee verschillende niveaus: de actuele status en augmented reality-elementen. Dit stelt bestuurders in staat om essentiële gegevens te zien zonder hun ogen van de weg te halen, en voegt een nieuwe dimensie toe aan de rijervaring door de virtuele en fysieke wereld naadloos te integreren.

Lichtsignaturen

De vier unieke dagrijlichtsignaturen, samen met dynamische lichtsequenties, illustreren de grenzen van vooruitstrevende lichttechnologie. Ze voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar bieden ook verbeterde veiligheid en zichtbaarheid.

Statement

De expressieve achterkant onthult onmiddellijk de dynamiek van het voertuig. De aanwezigheid van een dakrandspoiler en de opvallende vorm van het bumperdiffusor-inzetstuk met horizontale stutten en verlicht e-tron-logo benadrukken zijn sportieve karakter en maken een statement op de weg.

Q4 Sportback e-tron Competition

De Audi Q4 Sportback e-tron Competition combineert een sportieve uitstraling met geavanceerde elektrische rijprestaties. Zijn opvallende designkenmerken aan de buitenzijde en in het interieur maken deze uniek. Met verduisterende matrix LED-koplampen en een contrasterende lakafwerking in mythoszwart metaalkleur, straalt de Q4 Sportback e-tron Competition sportiviteit uit. Verder benadrukken verduisterde LED-achterlichten en het zwarte stylingpakket plus opvallende details zoals de sierlijsten op de zijruiten, bumpers, dakrails, buitenspiegelkappen en de Audi-ringen de sportieve look van de wagen. Het interieur van de Q4 Sportback e-tron Competition maakt indruk met zijn sportzetels vooraan en bekleding in zwart-zilver met contrasterende stiksels in rotsgrijs. Aanvullend dragen de inlegplaatjes in antraciet hightech mesh en de verlichte dorpellijsten met S-logo bij aan het dynamische design van het interieur.

Q4 sportback e-tron competition voor
Q4 sportback e-tron competition achter
Q4 sportback e-tron competition interieur
Foto 1 / 1

Q4 e-tron

Gecombineerd stroomverbruik1: 19,4–16,3 kWh/100 km
Gemiddelde CO₂ emissie1: WLTP: 0–0 g/km

Stroomverbruik¹: 19,4–16,2 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, en niet volgens NEDC.

Ontdek hem hier

Disclaimer
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Audi Q4 Sportback 55 e-tron quattro: gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 18,9–16,3; (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.
³Audi Q4 55 e-tron quattro: gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 19,4–16,2; (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.
⁴Polariserende zonnebrillen beperken het gebruik van het head-updisplay.
⁵Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁶Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁷De opgegeven oplaadtijd is uitsluitend van toepassing op de Audi Q4 Sportback 40 e-tron *.
De oplaadtijd/het laadvermogen van de batterij kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder omgevingstemperatuur en batterijtemperatuur, het gebruik van andere landspecifieke connectoren, gebruik van de voorconditioneringsfunctie (b.v. op afstand bedienbare airconditioning van het voertuig), stroombeschikbaarheid bij het oplaadpunt, laadtoestand en veroudering van de batterij. Het laadvermogen daalt naarmate de laadtoestand toeneemt. Laadverliezen zijn inbegrepen. Maximale gelijkstroomoplaadcapaciteit bij HPC-oplaadstations: Audi Q4 Sportback 40 e-tron * / Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro * / Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro *: 135 kW vermogen.
* Verbruiks- en emissiecijfers (Duitsland): Audi Q4 Sportback 40 e-tron: stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 19,1–16,1; CO₂-emissies (gecombineerd¹) in g/km: 0. Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro: stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 19,7–16,6; CO₂-emissies (gecombineerd¹) in g/km: 0. Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro: stroomverbruik (gecombineerd¹ in kWh/100 km: 19,7–16,7; CO₂-emissies (gecombineerd¹) in g/km: 0. Alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, zijn beschikbaar voor deze voertuigen.
⁸Contacteer uw Audi-verdeler voor meer informatie over compatibele industriële stopcontacten.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
¹⁰Door fysieke beperkingen kan de maximale output voor de gegeven versnellingscijfers meerdere keren, maar niet onbeperkt, na elkaar herhaald worden.
¹¹De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹²De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.
¹³Een Plug & Charge-conform tarief (basic, plus, pro) en een Plug & Charge-conform voertuig zijn vereist om Plug & Charge te gebruiken. Afhankelijk van uw mobiele abonnement kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.
¹⁴Om te beginnen is een bestaand contract met de e-tron oplaadservice of met Audi opladen vereist voordat de functie wordt geactiveerd. De service kan vervolgens worden geactiveerd via de myAudi-app en het bijbehorende elektronische Plug & Charge-certificaat voor het gebruik van de service wordt “over-the-air” verzonden naar het geselecteerde voertuig met Plug & Charge laadmogelijkheid. Het was mogelijk om tot 31/12/2022 een contract te sluiten met de e-tron Charging Service. Audi Q4 e-tron / Audi Q4 Sportback e-tron met modeljaar 2023 (vanaf SOP week 35/2022) kan de Plug & Charge-functie gebruiken sinds 01/12/22, na succesvolle activering. Het is mogelijk om sinds 01/01/2023 een contract te sluiten met Audi charging. Audi Q4 e-tron / Audi Q4 Sportback e-tron met modeljaar 2023 (vanaf SOP week 35/2022) kunnen de Plug & Charge-functie gebruiken sinds maart 2023, na succesvolle activering.< br > De service voor het gebruik van de Plug & Charge-functie is – zoals de e-tron Charging Service / Audi charging – beschikbaar in Europa in de landen Oostenrijk, België, Bulgarije (Audi charging), Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland (Audi charging), Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal (e-tron laaddienst), Roemenië (Audi charging), Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het VK. Voorlopig is de service in de genoemde Europese landen alleen beschikbaar bij laadstations in het IONITY-netwerk met Plug & Charge-functie. De dienst zal worden uitgebreid met andere laadpuntexploitanten (CPO's) op landspecifieke basis. In Noord-Amerikaanse markten (NAR) is de service voor het gebruik van de Plug & Charge-functie beschikbaar bij laadstations gemarkeerd met Plug & Charge die beheerd worden door Electrificy America.
¹⁵Afhankelijk van beschikbaarheid in uw land.
¹⁶Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
¹⁷Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
¹⁸De Competition afwerking is optioneel ook verkrijgbaar in kiezelgrijs of, tegen meerprijs, in gletsjerwit metaalkleur.
¹⁹Het beschikbare vermogen in individuele rijsituaties is afhankelijk van variabele factoren zoals de omgevingstemperatuur, de laad-/temperatuur-/conditiestatus of fysieke veroudering van de batterij. Met name afwijkingen van de hiervoor genoemde parameters kunnen tot een verminderd vermogen leiden. Het actuele beschikbare vermogen wordt weergegeven op de vermogensmeter van het voertuig.
²⁰De opgegeven netto energie-inhoud van de batterij is een afgeronde, typische batterijwaarde, ongeacht het voertuig. Deze wordt bepaald met een constant belastingsprofiel onder gedefinieerde beperkingen, en houdt rekening met het volledige bereik van de energie-inhoud van de batterij die door het voertuig kan worden gebruikt totdat het tot stilstand komt. De werkelijke ontladingsenergie kan hiervan afwijken, omdat deze afhankelijk is van de specifieke rijmodus en de temperatuur van de batterij.
²¹De opgegeven waarden gelden uitsluitend voor de Audi Q4 Sportback 45 e-tron: Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,6–15,6; CO₂-uitstoot (gecombineerd¹) in g/km: 0. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem