Functioneel en sportief

In de moderne wereld van vandaag wordt de Audi Q4 e-tron geprezen om zijn vooruitstrevende interieur, waar technologische innovatie hand in hand gaat met sportieve elementen en praktische functionaliteit. Een opvallend kenmerk is de standaard Audi virtual cockpit, die de rijervaring naar een hoger niveau tilt en de bestuurder een naadloze integratie van informatie biedt.

Krachtig karakter

Met een voorkant die zelfverzekerdheid uitstraalt en een robuuste achterzijde die kracht en stabiliteit belichaamt, presenteert de Audi Q4 e-tron een verfijnd ontwerp dat de toekomst van elektrische mobiliteit een karakteristieke vorm geeft. Elk detail is doordacht en geperfectioneerd, waardoor deze auto niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een statement maakt over de evolutie van moderne voertuigen.

Samen met het hele gezin

Met zijn veelzijdige karakter en focus op gezinsvriendelijkheid, biedt de Audi Q4 e-tron een overvloed aan opbergmogelijkheden, waardoor u meer ruimte heeft voor talloze mogelijkheden. Met een totaal volume van 24,8 liter, inclusief een ruim handschoenkastje, en een bagageruimte die tot 520 liter bagage kan herbergen - en zelfs tot 1.490 liter met de achterbank neergeklapt - is er voldoende ruimte voor al uw benodigdheden. Bovendien zitten de passagiers op de achterbank bijna zeven centimeter hoger dan die voorin, terwijl ze toch genieten van meer dan voldoende hoofd- en beenruimte, waardoor comfort en functionaliteit hand in hand gaan.

q4 e-tron gezinswagen

Augmented Reality Head-up Display

Door het optionele augmented reality head-up display voor de Q4 e-tron maakt Audi een enorme sprong vooruit in displaytechnologie. Dit geavanceerde systeem projecteert belangrijke informatie op de voorruit op twee verschillende niveaus: de actuele status en augmented reality-elementen. Dit stelt bestuurders in staat om essentiële gegevens te zien zonder hun ogen van de weg te halen, en voegt een nieuwe dimensie toe aan de rijervaring door de virtuele en fysieke wereld naadloos te integreren.

De toekomst tegemoed

Met een ontwerp dat een intrigerende blik werpt op de toekomst, verleent de Audi Q4 e-tron elektrische mobiliteit een onmiskenbare vorm. De voorkant straalt zelfvertrouwen uit, terwijl de achterzijde een krachtige en robuuste uitstraling heeft. Het geaccentueerde laterale silhouet en de zwevende daklijn versterken zijn opwindende persoonlijkheid, waardoor de auto helemaal klaar is voor nieuwe avonturen zodra hij volledig is opgeladen.

Q4 e-tron

Lichtsignaturen

De vier unieke dagrijlichtsignaturen van de Q4 e-tron, samen met dynamische lichtsequenties, illustreren de grenzen van vooruitstrevende lichttechnologie. Ze voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar bieden ook verbeterde veiligheid en zichtbaarheid.

Statement

Een bijzonder krachtig en vooruitstrevend statement wordt gemaakt door de volledige lichtstrip met dynamische lichtsequentie op de Q4 e-tron. Deze innovatieve functie versterkt niet alleen de esthetiek van de auto, maar benadrukt ook zijn geavanceerde technologische karakter.

Q4 e-tron Competition

De Audi Q4 e-tron Competition combineert een sportieve uitstraling met geavanceerde elektrische rijprestaties. Zijn opvallende designkenmerken aan de buitenzijde en in het interieur maken deze uniek. Met verduisterende matrix LED-koplampen en een contrasterende lakafwerking in mythoszwart metaalkleur, straalt de Q4 e-tron Competition sportiviteit uit. Verder benadrukken verduisterde LED-achterlichten en het zwarte stylingpakket plus opvallende details zoals de sierlijsten op de zijruiten, bumpers, dakrails, buitenspiegelkappen en de Audi-ringen de sportieve look van de wagen. Het interieur van de Q4 e-tron Competition maakt indruk met zijn sportzetels vooraan en bekleding in zwart-zilver met contrasterende stiksels in rotsgrijs. Aanvullend dragen de inlegplaatjes in antraciet hightech mesh en de verlichte dorpellijsten met S-logo bij aan het dynamische design van het interieur.

Q4 e-tron competition voor
Q4 e-tron competition achter
Q4 e-tron competition interieur
Foto 1 / 1

Q4 Sportback e-tron

Stroomverbruik¹: 18,9–15,6 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

Ontdek hem hier

q4 sportback e-tron

.

Disclaimer
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Audi Q4 50 e-tron quattro: gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 19,4–16,2; (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴Polariserende zonnebrillen beperken het gebruik van het head-updisplay.
⁵Contacteer uw Audi-verdeler voor meer informatie over compatibele industriële stopcontacten.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
⁷De opgegeven oplaadtijd is uitsluitend van toepassing op de Audi Q4 Sportback 40 e-tron *.
De oplaadtijd/het laadvermogen van de batterij kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder omgevingstemperatuur en batterijtemperatuur, het gebruik van andere landspecifieke connectoren, gebruik van de voorconditioneringsfunctie (b.v. op afstand bedienbare airconditioning van het voertuig), stroombeschikbaarheid bij het oplaadpunt, laadtoestand en veroudering van de batterij. Het laadvermogen daalt naarmate de laadtoestand toeneemt. Laadverliezen zijn inbegrepen. Maximale gelijkstroomoplaadcapaciteit bij HPC-oplaadstations: Audi Q4 Sportback 40 e-tron * / Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro * / Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro *: 135 kW vermogen.
* Verbruiks- en emissiecijfers (Duitsland): Audi Q4 Sportback 40 e-tron: stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 19,1–16,1; CO₂-emissies (gecombineerd¹) in g/km: 0. Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro: stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 19,7–16,6; CO₂-emissies (gecombineerd¹) in g/km: 0. Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro: stroomverbruik (gecombineerd¹ in kWh/100 km: 19,7–16,7; CO₂-emissies (gecombineerd¹) in g/km: 0. Alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, zijn beschikbaar voor deze voertuigen.
⁸Door fysieke beperkingen kan de maximale output voor de gegeven versnellingscijfers meerdere keren, maar niet onbeperkt, na elkaar herhaald worden.
⁹De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹⁰De vermelde oplaadtarieven en de oplaadkaart zijn verkrijgbaar bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Een myAudi-account en de myAudi-app zijn een voorwaarde om aanspraak te maken op deze tarieven. Het Audi-model (met het voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker moeten geregistreerd zijn in de myAudi-app. Het contract heeft een vaste looptijd van 12 maanden en eindigt automatisch na deze periode. De gebruikelijke opzegging is niet mogelijk binnen deze periode.
Afhankelijk van het gsm-contract kunnen extra kosten aangerekend worden.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw. Geldig in Duitsland. Prijzen voor andere landen kunnen opgevraagd worden via de tariefdetails (zie tariefoverzicht) en via de myAudi-app. Het voertuigidentificatienummer is vereist om uw voertuigprofiel te registreren in de myAudi-app. Sinds 01/01/2023 is het mogelijk om een contract met Audi charging af te sluiten. Audi Q4 e-tron / Audi Q4 Sportback e-tron met modeljaar 2023 ( vanaf SOP week 35/2022 ) kunnen de Plug & Charge-functie na activering gebruiken sinds maart 2023. Afhankelijk van het gsm-contract kunnen extra kosten aangerekend worden. < br > Klanten die een Audi charing pro contract afgesloten hebben voor een volledig elektrische Audi (via aankoop, leasing, financiering ) kunnen vrijgesteld worden van de basisvergoeding. Uw voertuig moet afkomstig zijn uit het huidige of het voorgaande modeljaar. Het aanbod geldt alleen voor het eerste contract en kan niet worden overgedragen aan anderen. De standaardtariefvoorwaarden gelden na een jaar. U krijgt de AUDI AG-promotie te zien bij het sluiten van een contract via de myAudi-app met een verbinding voor de hoofdgbruiker.
De kortingsprijs kan gebruikt worden sinds 01/01/2023. Plug-in hybride voertuigen komen niet in aanmerking voor deze aanbieding.
¹¹Een Plug & Charge-conform tarief (basic, plus, pro) en een Plug & Charge-conform voertuig zijn vereist om Plug & Charge te gebruiken. Afhankelijk van uw mobiele abonnement kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.
¹²Om te beginnen is een bestaand contract met de e-tron oplaadservice of met Audi opladen vereist voordat de functie wordt geactiveerd. De service kan vervolgens worden geactiveerd via de myAudi-app en het bijbehorende elektronische Plug & Charge-certificaat voor het gebruik van de service wordt “over-the-air” verzonden naar het geselecteerde voertuig met Plug & Charge laadmogelijkheid. Het was mogelijk om tot 31/12/2022 een contract te sluiten met de e-tron Charging Service. Audi Q4 e-tron / Audi Q4 Sportback e-tron met modeljaar 2023 (vanaf SOP week 35/2022) kan de Plug & Charge-functie gebruiken sinds 01/12/22, na succesvolle activering. Het is mogelijk om sinds 01/01/2023 een contract te sluiten met Audi charging. Audi Q4 e-tron / Audi Q4 Sportback e-tron met modeljaar 2023 (vanaf SOP week 35/2022) kunnen de Plug & Charge-functie gebruiken sinds maart 2023, na succesvolle activering.< br > De service voor het gebruik van de Plug & Charge-functie is – zoals de e-tron Charging Service / Audi charging – beschikbaar in Europa in de landen Oostenrijk, België, Bulgarije (Audi charging), Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland (Audi charging), Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal (e-tron laaddienst), Roemenië (Audi charging), Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het VK. Voorlopig is de service in de genoemde Europese landen alleen beschikbaar bij laadstations in het IONITY-netwerk met Plug & Charge-functie. De dienst zal worden uitgebreid met andere laadpuntexploitanten (CPO's) op landspecifieke basis. In Noord-Amerikaanse markten (NAR) is de service voor het gebruik van de Plug & Charge-functie beschikbaar bij laadstations gemarkeerd met Plug & Charge die beheerd worden door Electrificy America.
¹³Afhankelijk van beschikbaarheid in uw land.
¹⁴De Competition afwerking is optioneel ook verkrijgbaar in kiezelgrijs of, tegen meerprijs, in gletsjerwit metaalkleur.
¹⁵Alleen in combinatie met matbronzen Audi Sport velgen in 5-W-spaak-sterdesign.
¹⁶Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
¹⁷Het beschikbare vermogen in individuele rijsituaties is afhankelijk van variabele factoren zoals de omgevingstemperatuur, de laad-/temperatuur-/conditiestatus of fysieke veroudering van de batterij. Met name afwijkingen van de hiervoor genoemde parameters kunnen tot een verminderd vermogen leiden. Het actuele beschikbare vermogen wordt weergegeven op de vermogensmeter van het voertuig.
¹⁸De opgegeven netto energie-inhoud van de batterij is een afgeronde, typische batterijwaarde, ongeacht het voertuig. Deze wordt bepaald met een constant belastingsprofiel onder gedefinieerde beperkingen, en houdt rekening met het volledige bereik van de energie-inhoud van de batterij die door het voertuig kan worden gebruikt totdat het tot stilstand komt. De werkelijke ontladingsenergie kan hiervan afwijken, omdat deze afhankelijk is van de specifieke rijmodus en de temperatuur van de batterij.
¹⁹De opgegeven waarden gelden uitsluitend voor de Audi Q4 45 e-tron: Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 19,2–16,2; CO₂-uitstoot (gecombineerd¹) in g/km: 0. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem