Volkswagen

De Volkswagen Touareg: Sportief, stijlvol, elegant

Eén blik volstaat om het te zien: dit is een top-SUV met karakter. De nieuwe Touareg belichaamt echter niet alleen de symbiose van een perfect gevormd lijnenspel en luxueuze uitrusting, hij maakt ook indruk met zijn alledaagse praktische functionaliteit. Hebt u interesse in de Touareg eHybrid? Dan hebt u bovendien de zekerheid dat u op weg bent met toekomstgerichte aandrijftechnologie.

 

Ontdek de Volkswagen Touareg bij Top Motors - maak hier uw afspraak

Individualiteit in een maatpak

De Touareg maakt indruk met zijn rijke standaarduitrusting. In de uitvoeringen Elegance en R-Line profiteert u bovendien van deze voorzieningen:

Elegance

Als u kiest voor de uitvoering Elegance, doen een elegante lichtsignatuur met de HD-matrixkoplampen aan de voorzijde en expressieve 3D-ledachterlichten en een verlicht logo aan de achterzijde uw Touareg stralen. Het interieur wordt geaccentueerd door het Vienna-lederpack, de roestvrijstalen dorpellijsten vooraan, de keuze tussen sierlijsten in hout of aluminium en de witte accenten van de sfeerverlichting.

 

R-Line

Wie voor de uitrustingslijn R-Line kiest, kan zijn Touareg een nog sportievere toets geven met onder meer de lichtmetalen 19-duimsvelgen Coventry, bumpers in R-stijl, pedalen in geborsteld roestvrij staal en drempellijsten met R-Line-logo. En voor een nog betere rijervaring is bijvoorbeeld het verwarmde multifunctionele lederen stuurwiel met schakelpaddles voorzien.

Zelfverzekerde uitstraling

De nieuwe Touareg is een SUV die aan de hoogste eisen beantwoordt. Daar laat zijn opvallende, volwassen design geen twijfel over bestaan. De expressieve voorkant met prominente luchtinlaten en de krachtige achterkant benadrukken de sportieve uitstraling van de Touareg. Zijn evenwichtige proporties benadrukken zijn elegantie – en zijn formaat, die hem tot een comfortabele reiswagen maakt.

Dubbele aandrijving.
Dubbel rijplezier.

De Touareg eHybrid is een plug-inhybride die een elektromotor en een TSI-benzinemotor laat samenwerken. Met een voldoende opgeladen batterij start u in de lokaal CO₂-vrije en geluidsarme e-modus. Activeer de Hybridemodus en laat beide aandrijfsystemen samenwerken voor een maximaal systeemvermogen van 280 kW (381 pk). Een hoogtepunt in deze modus is de interactie tussen de navigatiebegeleiding en de aansturing van het hybridesysteem. Als u voor uw vertrek uw bestemming invoert in het navigatiesysteem en in de hybridemodus de routebegeleiding inschakelt, dan zorgt uw auto zelf de hele rit lang voor een optimaal samenspel van verbrandings- en elektromotor.

volkswagen touareg plug-inhybride

Comfortabel naar de zevende hemel

Plaatsnemen, ontspannen en genieten: De ergoComfort-stoelen zien er stijlvol uit en zijn bijzonder comfortabel voor uw rug.

  • Middenpanelen van de zetel en binnenste zijsteunen in leder
  • 18-voudig verstelbaar met 4-voudig verstelbare lendensteun en elektrische verstelbare zijsteunen voor de zitting en rugleuning
  • Optioneel met stoelventilatie
  • Of optioneel verkrijgbaar als massagestoel met stoelventilatie en 8 verschillende massageprogramma's
zetels comfort volkswagen touareg

Licht, alleen wanneer u het nodig hebt.

De HD-matrixkoplampen zorgen niet alleen voor een beter zicht in het donker, maar ondersteunen u ook tijdens het rijden. Elke koplamp gebruikt meer dan 19.000 individueel regelbare leds. Daarmee kan uw Volkswagen bijvoorbeeld markeringen op de weg projecterenwanneer de grootlichten actief zijn. Deze maken het makkelijker om door wegversmallingen bij wegwerkzaamheden op de snelweg te rijden of om binnen de gekozen rijstrook te blijven. Bovendien verbeteren de HD-matrixkoplampen de functie Dynamic Light Assist. Zo kan de grootlichtbundel nog nauwkeuriger worden aangepast aan andere weggebruikers en verkeersborden. Wanneer u uw voertuig start of parkeert, heeft de HD-matrixkoplamp een speciale lichtanimatie voor u.

Plaatsnemen om te genieten.

Wie in de Touareg plaatsneemt, merkt het meteen: het stijlvolle interieurdesign zet de toon. Een elegante dubbele stiknaad loopt nu van het dashboard tot aan de deurdrempel. De uitrustingsniveaus Elegance en R-Line zijn nu eens standaard en dan weer als optie uitgerust met fijne accenten zoals de sierlijsten in aluminium of openporig hout, afgewerkt met lichte lijnen. De hoogwaardige, harmonisch op elkaar afgestemde materialen zorgen onmiddellijk voor een aangename sfeer.

( R-Line )

( Elegance )

Foto 1 / 1

Top Motors Kortrijk Volkswagen

t Hoge 10, 8500 KORTRIJK

Top Motors Kruisem Volkswagen

Hoogstraat 12, 9770 Kruishoutem

Top Motors Oudenaarde Volkswagen

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Tielt - Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Volkswagen

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Volkswagen

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Volkswagen

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem