new audi rs e-tron gt

De meest intense Audi ooit gebouwd.

De nieuwe Audi RS e-tron GT³ toont zijn indrukwekkende elektrische kracht in een baanbrekende, aerodynamische vorm. Met zijn royale Gran Turismo-proporties en luxueuze uitrusting worden zelfs langeafstandsritten puur plezier.

Rijbereik tot

598

km¹⁹

Maximum DC-laadvermogen

320

kW⁸

Bijvoorbeeld bij IONITY en Fastned

Snelladen van 10 naar 80%

18

min⁸

Met 320 kW laadvermogen

Dynamiek die aan alle verwachtingen voldoet

De quattro-vierwielaandrijving en de actieve ophanging⁴ geven de wagen de adembenemende dynamiek van een sportwagen. Dankzij electric torque vectoring er een variabel koppel geleverd aan de aandrijfwielen op de achteras, naargelang de behoefte. Dit zorgt achteraan voor een hoge wendbaarheid in bochten.

Goed gelanceerd met launch control

Beleef de adrenalinekick van uw leven - keer op keer. In launch control modus voelt u de maximale acceleratie van de Audi RS e-tron GT³ dankzij het vermogen van maximaal 500 kW (Verbruik (gecombineerd): 19,7-18,0 kWh/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 0 g/km; CO₂-emissieklasse: A). Van 0 tot 100 km/u in 3,4 seconden. Met de e-tron sport sound⁴ zorgt de Audi RS e-tron GT³ ook akoestisch voor een bijzonder rijke rijervaring. Ingetogen, evenwichtig of sportief: u kiest zelf het ideale geluidsprofiel.

Imposante wielen

Wielen maken de wagen. Dat hoeven we u niet uit te leggen als u naar deze 21 inch 6-dubbelspaak RS-velgen van Audi Sport kijkt. Ze zijn glanzend gefreesd en glansgedraaid⁶,⁷. Liever een ander model? Kijk in de configurator en prijslijst voor alle 20 en 21 inch velgen van Audi Sport.

Powerboost met een druk op de knop

Met push-to-pass levert de Audi RS e-tron GT kortstondig extra vermogen, wat ideaal is voor een snelle inhaalactie. Activeer deze functie vanaf het stuur en geniet tien seconden lang van tot wel 70 kW extra.

Een directe verbinding met het asfalt

De combinatie van een progressieve stuurinrichting met vierwielbesturing betekent een snaarstrakke reactie op uw stuurinput. In de stad voelt de auto juist extra wendbaar en compacter dan hij in werkelijkheid is. Via Audi drive select switcht u naar de RS-rijmodi, waarin de auto precies op uw wensen is afgestemd.

Voor snelle pitstops

Goed presteren op de weg en bij de laadpaal. Het maximale laadvermogen is ook bij lage buitentemperaturen beschikbaar. De verbeterde, want vlakkere laadcurve speelt ook een belangrijke rol in de korte laadduur.

High Power Charging

Opladen van 10% tot 80% in ongeveer 18 minuten of voldoende vermogen bijladen in 10 minuten voor een rijbereik van 275 km - de hoogspanningsbatterij maakt deze oplaadtijden (met een laadcapaciteit tot 320 kW) mogelijk bij HPC-stations.⁸ En dankzij Plug & Charge⁹ heb je zelfs geen laadpas of app nodig.

Thuis opladen

De e-tron laadsystemen compact of connect⁴ zijn beschikbaar voor thuisladen. Opladen met wisselstroom (AC) is mogelijk met een maximale laadcapaciteit van 22 kW⁴.

Voorop met sportiviteit

De vlakke, brede voorkant van de wagen met aerodynamische luchtinlaten in glanzend carbon⁴ en opvallende L-vorm getuigt van sportief potentieel. Het omgekeerde singleframe in 3D-honingraatstructuur onderstreept de dynamische uitstraling van de Audi RS e-tron GT.

Het sportieve Gran Turismo-silhouet met lange wielbasis bepaalt het zijaanzicht. Speciale designelementen zijn de verlichte dorpelranden in carbon⁴, buitenspiegelbehuizingen in carbon⁴ of in koetswerkkleur en RS-specifieke 21-inchwielen in 6-dubbelspaaks RS-design⁴.

Een krachtige achterzijde

De aerokanalen in de diffuser verbeteren de luchtstroom en zorgen in combinatie met de inlays in glanzend carbon⁴ voor een unieke, dynamische look. Ze zijn een eerbetoon aan de autosport, net als de opvallende rode reflector.

Sportzetels Pro

Het rode RS designpakket⁴ onderstreept de sportieve stijl met zetelbekleding en oppervlakken in fijn nappaleder en Dinamica microvezel¹³, diepzwart. De contrasterende stiksels in express rood, het verlichte RS logo onder de hoofdsteunen en de 12-uur markering op het stuurwiel in rood zijn bijzondere blikvangers.

De optionele sportzetels Pro voorin ondersteunen het lichaam uitmuntend. Voorzie ze van massagefunctie en geperforeerd leder met honingraadstikpatroon. Aan het sportstuur zitten twee bedieningssatellieten voor het activeren van de push-to-passfunctie en voor het selecteren van de rijmodi van Audi drive select.

Ontdek de nieuwe Audi S e-tron GT

De nieuwe Audi S e-tron GT²: Het krachtigste Audi S-model verenigt de kracht en schoonheid van een volledig elektrische Gran Turismo met een groot rijbereik, hoge oplaadcapaciteit en opwindende rijdynamiek.

Ontdek de nieuwe S e-tron GT

Ontdek de nieuwe RS e-tron GT performance

De nieuwe Audi RS e-tron GT performance³: het eerste volledig elektrische RS performance model en tegelijkertijd de krachtigste Audi seriewagen tot nog toe - gerealiseerd in het mooiste Gran Turismo-design.

Ontdek de nieuwe RS e-tron GT performance

.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem