Een expressieve lijn

Ontdek de nieuwe Audi A3 Sportback met zijn expressieve voor- en achterzijde, en dynamische silhouet. In deze wagen bent u altijd 100% verbonden.

audi a3 sportback

Talrijke rijhulpsystemen²,⁵ en andere eigenschappen zoals de S tronic 7-versnellingsbak met dubbele koppeling zorgen voor een dynamisch en comfortabel rijgedrag, zowel in de stad en tijdens lange reizen.

Intelligent verbonden

De nieuwe, volledig verbonden Audi A3 Sportback is extra aantrekkelijk dankzij een scala aan innovatieve digitale functies. Personaliseer uw rijervaring met behulp van de MMI of de myAudi app³ en ontdek de digitale wereld van mobiliteit met de vele Audi connect services²,⁴.

Interieur

Zorgvuldig geselecteerde materialen en een haarfijne afwerking prikkelen de zintuigen. Bovendien zorgt het sfeerverlichtingspakket pro² voor een aangename lichtsfeer naar keuze in het interieur.

Sportief karakter

De nieuwe districtgroen² metaalkleur voor de carrosserie benadrukt, in combinatie met de uitrustingslijn S line, het sportieve karakter van de nieuwe Audi A3 Sportback. Optioneel vervolledigt het zwarte stylingpakket plus² zijn exclusieve uitstraling met zwarte accenten en Audi ringen in antracietgrijs.

Charismatisch lichtdesign

De Matrix ledkoplampen met dynamische lichtsequentie en dynamische richtingaanwijzer² verlichten de weg nauwkeurig en in hoge resolutie. Hertekende elementen in de koplampen en het smallere lichtontwerp dragen bij aan de sportieve uitstraling.

voorzicht audi a3 sportback

Een verhelderende keuze

De Matrix ledkoplampen² met aangepaste elementen binnenin geven de nieuwe Audi A3 Sportback een bijzondere uitstraling. Kies uw persoonlijke lichtscenario uit 4 nieuwe dagrijlichtsignaturen. De opvallende lichtsignatuur van de achterzijde maakt het totaalbeeld compleet.

Focus op dynamiek

De dynamische lichtanimatie van de coming home/leaving home-functie² op uw wagen maakt van uw aankomst en vertrek een fascinerende ervaring. De animatie sluit aan bij de geselecteerde lichtsignatuur.

Een statement op wielen

De nieuwe Audi A3 Sportback maakt indruk met een nieuw design van zijn voorzijde, met een frameloos Audi Singleframe, grote luchtinlaten en een radiatorrooster in verschillende designs naargelang de uitrustingslijn. Ook de Audi ringen in 2D-look en een nieuw lichtdesign tonen de nieuwe designtaal.

Het dynamische silhouet benadrukt het sportieve design. Details zoals de lasergegraveerde modelaanduiding op de B-stijl maken het exterieur compleet.

De achterkant wordt geaccentueerd dankzij de nieuwe look. De brede diffuser, verticale reflectoren⁶ en andere sportieve designelementen zorgen ervoor dat de achterzijde extra breed en zelfverzekerd oogt.

Indrukwekkende verschijning

De velgen bepalen het karakter van de wagen. Ontdek een selectie van nieuwe ontwerpen met velgmaten tot 19 inch in het assortiment van AUDI AG en Audi Sport GmbH, waaronder Audi Sport velgen⁷ in 5-arm-sterdesign², zwart metaalkleur, glanzend gedraaide afwerking⁸.

Alles digitaal

De 10,25-inch Audi virtual cockpit maakt nu deel uit van de standaarduitrusting. Bij de optionele Audi virtual cockpit plus² krijgt u een 12,3-inch instrumentenpaneel in full HD-resolutie en de individuele weergaveopties “dynamic”, “sport” en “classic”.

Voelt als thuiskomen

Het standaard sfeerverlichtingspakket creëert een aangename sfeer in de wagen. Met het optionele sfeerverlichtingspakket plus² kan u kiezen uit 30 kleuren en uw eigen persoonlijke kleurprofiel samenstellen – in één of twee kleuren. Het sfeerverlichtingspakket pro² omvat ook een reeks backlit-stoffen voor de deuren.

Duurzame materialen

Sommige onderdelen in het interieur bevatten deels gerecycleerde materialen. Bijvoorbeeld de stoelbekleding in de Pulse stof/kunstleder combinatie met S-reliëf²,⁹ en de inlegplaatjes in Impressum zwart geweven textiel²,¹⁰,¹¹.

Ruimte voor meer

Praktisch voor elke dag, veelzijdig voor in uw vrije tijd. Met zijn 40:20:40 neerklapbare achterbankleuning² is de nieuwe Audi A3 Sportback uiterst flexibel gezelschap. De bagageruimte kan zelfs uitgebreid worden van 380 tot 1.200 liter wanneer de zetels volledig zijn neergeklapt.

Efficiënte verplaatsing

De nieuwe Audi A3 Sportback is uitgerust met mild-hybrid technologie¹⁷, die het brandstofverbruik kan verminderen door energie terug te winnen. Wanneer u vanuit stilstand vertrekt en optrekt vanuit een laag toerental, ondersteunt het systeem de TFSI-motor met extra vermogen en koppel.

Rijplezier inbegrepen

Gebruik Audi drive select¹ om de voertuigkenmerken van uw nieuwe Audi A3 Sportback te bepalen – van efficiënt tot sportief. Bovendien maakt de dubbele koppeling van de S tronic sportieve schakelmomenten mogelijk, wat het comfort biedt van een automatische koppeling.

Slim gezelschap

Side assist met uitstapwaarschuwing en rear cross-traffic assist²,⁵ ondersteunen u wanneer u van rijstrook wisselt, uw wagen verlaat of achterwaarts uitparkeert. Daarbij wordt u gewaarschuwd voor naderende objecten. Parkeerhulp met parkeersysteem plus²,⁵ helpt u om parkeerplaatsen in en uit te rijden met nauwkeurige stuurmanoeuvres.

Volledig naar jouw levensstijl

Zo veelzijdig als uw levensstijl. Originele Audi Accessoires transformeren uw zakelijke berline in een veelzijdig allroundtalent. Met een scala aan technische kenmerken en visuele accenten kunt u hem moeiteloos aanpassen aan nieuwe behoeften, telkens opnieuw.

Bekijk de accessoires

Foto 1 / 1

Audi A3 Allstreet

De nieuwe Audi A3 allstreet¹ combineert een extravert design, rijplezier en gebruiksgemak. Opvallende offroad elementen en het Audi Singleframe zorgen voor een krachtige en opvallende uitstraling.

Ontdek de Audi A3 Allstreet

.

.

Disclaimer
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²De vermelde uitrusting is optioneel tegen een meerprijs beschikbaar.
³Beschikbaarheid varieert per land. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi app in de appstore in kwestie. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
⁴Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁵Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁶Alleen in combinatie met S line.
⁷Van Audi Sport GmbH.
⁸Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁹Pulse stof is een duurzaam materiaal dat deels gemaakt is uit gerecycleerde vezels.
¹⁰Alleen in combinatie met S interieur.
¹¹Impressum geweven textiel is een duurzaam materiaal dat deels gemaakt is uit gerecycleerde vezels.
¹²Deel van de uitrusting Audi Application Store en smartphone-interface optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs. Om de apps te gebruiken, zijn een myAudi-account en een dataverbinding vereist.
¹⁴Een deel van de uitrusting Audi connect navigatie & infotainment plus optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs, evenals de uitrusting Audi Application Store en smartphone-interface optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹⁶Beschikbaarheid varieert per land.
¹⁷Alleen in combinatie met model 35 TFSI S tronic (brandstofverbruik (gecombineerd): 5,9–5,2 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 133–119 g/km; CO₂-uitstootklasse: D).
¹⁸Een polariserende zonnebril beperkt het gebruik van het head-up display.
¹⁹Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
²⁰Originele Audi Accessoires zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs bij Audi AG. Met accessoires wordt geen rekening gehouden bij de berekening van het brandstofverbruik en de uitstootcijfers van de wagen. Daarom kunnen accessoires pas worden toegevoegd na de eerste registratie.
²¹Alleen in combinatie met dakdragers.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem