Charismatische crossover

De nieuwe Audi A3 allstreet¹ combineert een extravert design, rijplezier en gebruiksgemak. Opvallende offroad elementen en het Audi Singleframe zorgen voor een krachtige en opvallende uitstraling.

audi a3 allstreet

Het meest extraverte lid van de Audi A3 familie? De nieuwe Audi A3 allstreet¹. De lakafwerking pythongeel metaalkleur² geeft het originele crossover-design met zijn donkere offroad elementen een bijzonder opvallende uitstraling.

Rijplezier

Meerdere rijhulpsystemen²,⁵ en andere eigenschappen zoals de S tronic 7-versnellingsbak met dubbele koppeling zorgen dat u zelfzeker de weg op gaat. Zowel om dynamisch te rijden in de stad als voor comfortabele lange ritten.

Interieur

Stap in en ontdek niet alleen een nauwkeurige bouwkwaliteit, maar ook een verhoogde zitpositie voor een beter zicht rondom. Daarbovenop dompelt het sfeerverlichtingspakket pro² het interieur onder in een aangename verlichtingssfeer naar keuze.

Intelligent

De nieuwe, volledig verbonden Audi A3 allstreet¹ is extra aantrekkelijk dankzij een scala aan innovatieve digitale functies. Personaliseer uw rijervaring met behulp van MMI of de myAudi app³ en ontdek de digitale wereld van mobiliteit met de vele Audi connect services²,⁴.

Charismatisch lichtdesign

De Matrix ledkoplampen met dynamische lichtsequentie en dynamische richtingaanwijzer² verlichten de weg nauwkeurig en in hoge resolutie. Hertekende elementen in de koplampen en het smallere lichtontwerp dragen bij aan de sportieve uitstraling.

voorlicht audi a3 allstreet

Een verhelderende keuze

De Matrix ledkoplampen² met aangepaste elementen binnenin geven de nieuwe Audi A3 Allstreet een bijzondere uitstraling. Kies uw persoonlijke lichtscenario uit 4 nieuwe dagrijlichtsignaturen. De opvallende lichtsignatuur aan de achterzijde maakt het totaalbeeld compleet.

Focus op dynamiek

De dynamische lichtanimatie van de coming home/leaving home-functi² op uw Audi A3 Allstreet maakt van uw aankomst en vertrek een fascinerende ervaring. De animatie sluit aan bij de geselecteerde lichtsignatuur.

All-rounder voor in de stad.

De nieuwe Audi A3 allstreet¹ is allesbehalve gewoontjes. Kijk maar naar het achthoekige Singleframe met zijn eigen structuur, contrasterende designelementen in selenietzilver en stevige off-road bevestigingsstrips aan de zijkanten. Hier wordt vrijheid al gevierd in het ontwerp.

Het grote achthoekige Singleframe met specifieke honingraatstructuur maakt van de nieuwe Audi A3 allstreet¹ een unieke verschijning. Trapeziumvormige luchtinlaten dragen bij aan de dynamische uitstraling. Een opvallende spoilerlip in de onderste zone aan de voorzijde hint naar een underbody coating.

voorkant audi a3 allstreet
zijkant audi a3 allstreet

De hogere bodemvrijheid is vanaf de zijkant duidelijk te zien. Bevestigingsstrips op de deuren, spatborden en dorpels maken de robuuste off-road uitstraling compleet. De zwarte dakrails zijn optioneel ook verkrijgbaar in aluminium².

De opvallende luchtuitlaten met geïntegreerde reflectoren en de omkadering in selenietzilver voegen een opmerkelijk accent toe aan de Audi A3 Allstreet. De robuust ontworpen achterbumper met all-street diffuser geeft de achterkant nog eens een bijzonder krachtige look.

achterkant audi a3 allstreet

De velgen bepalen het karakter van de wagen. Ontdek een selectie van nieuwe ontwerpen met velgmaten tot 19 inch in het assortiment van AUDI AG en Audi Sport GmbH, waaronder zwarte Audi Sport velgen⁶ in 5-dubbelspaaks design² met glansgedraaide afwerking⁷.

wielen audi a3 allstreet

Hooggeplaatste positie

Meer bodemvrijheid betekent ook een hogere zitpositie. Dat maakt het niet alleen gemakkelijker om in en uit de wagen te stappen, maar verbetert ook het zicht rondom. Zo kan u zelfverzekerd het stadsverkeer trotseren en heeft u meer overzicht bij het manoeuvreren.

Slim gezelschap

Naast versnellen en remmen helpt adaptive cruise assist met emergency assist²,⁵ ook bij het sturen, om u te helpen om binnen de rijstrook te blijven. Emergency Assist²⁵ detecteert, binnen de systeemlimieten, wanneer de bestuurder niet reageert. In dergelijke gevallen wordt een visuele, akoestische en haptische waarschuwing gegeven.

Efficiënte verplaatsing

De nieuwe Audi A3 allstreet¹ is uitgerust met mild-hybrid technologie¹³, die het brandstofverbruik kan verminderen door energie terug te winnen. Wanneer u vanuit stilstand vertrekt en optrekt vanuit een laag toerental, ondersteunt het systeem de TFSI-motor met extra vermogen en koppel.

Alle belangrijke info in één oogopslag

Indien nodig projecteert het head-up display²,¹⁴ de snelheid en andere relevante informatie van optionele uitrusting² in het directe gezichtsveld van de bestuurder.

Rijplezier inbegrepen

Gebruik Audi drive select² om de voertuigkenmerken van uw nieuwe Audi A3 allstreet te bepalen – van efficiënt tot sportief. Bovendien maakt de dubbele koppeling van de S tronic sportief schakelen mogelijk, terwijl u toch geniet van het comfort van een automatische koppeling.

Ruimte voor meer

Praktisch voor elke dag, veelzijdig voor in uw vrije tijd. Met zijn 40:20:40 neerklapbare achterbankleuning² is de nieuwe Audi A3 allstreet uiterst flexibel gezelschap. De bagageruimte kan zelfs uitgebreid worden van 380 tot 1.200 liter wanneer de zetels volledig zijn neergeklapt.

koffer audi a3 allstreet

Alles digitaal

De 10,25-inch Audi virtual cockpit maakt nu deel uit van de standaarduitrusting. Bij de optionele Audi virtual cockpit plus² krijgt u een 12,3-inch instrumentenpaneel in full HD-resolutie en de individuele weergaveopties “dynamic”, “sport” en “classic”.

cockpit audi a3 allstreet

Voelt als thuiskomen

Het standaard sfeerverlichtingspakket creëert een aangename sfeer in de wagen. Met het optionele sfeerverlichtingspakket plus² kan u kiezen uit 30 kleuren en uw eigen persoonlijke kleurprofiel samenstellen – in één of twee kleuren. Het sfeerverlichtingspakket pro² omvat ook een reeks backlit-stoffen voor de deuren.

sfeerverlichting audi a3 allstreet

Volledig naar jouw levensstijl

Zo veelzijdig als uw levensstijl. Originele Audi Accessoires transformeren uw zakelijke berline in een veelzijdig allroundtalent. Met een scala aan technische kenmerken en visuele accenten kunt u hem moeiteloos aanpassen aan nieuwe behoeften, telkens opnieuw.

Bekijk de accessoires

Foto 1 / 1

Audi A3 Sportback

Ontdek de nieuwste Audi A3 Sportback: een combinatie van sportief design, geavanceerde digitalisering en krachtige, zuinige motoren. Innovatieve assistentiesystemen versterken de veiligheid, efficiëntie en het comfort op topniveau. De Audi A3 Sportback is ontworpen om moeiteloos te navigeren door een dynamische wereld, met strakke lijnen en geavanceerde technologieën, waaronder de naadloze Audi connect-dataverbinding.

Ontdek de Audi A3 Sportback

audi a3 sportback

.

.

Disclaimer
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²De vermelde uitrusting is als optie tegen een meerprijs beschikbaar.
³Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁴Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁵Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁶Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
⁷Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁸Onderdeel van de Audi Application Store en smartphone-interface optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs. Een myAudi account en dataverbinding zijn vereist om de apps te gebruiken.
¹⁰Deel van de uitrusting Audi connect navigatie & infotainment plus, optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs, evenals de uitrusting Audi Application Store en smartphone-interface optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹³Alleen in combinatie met model 35 TFSI S tronic (brandstofverbruik (gecombineerd): 5,8–5,4 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 133–123 g/km; CO₂-uitstootklasse: D).
¹⁴Een polariserende zonnebril beperkt het gebruik van het head-up display.
¹⁵Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal, vervaardigd met een aandeel gerecycleerde polyestervezels.
¹⁶Alleen in combinatie met S line interieur.
¹⁷Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
¹⁸Originele Audi Accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem