de nieuwe audi a3 berline

De Audi A3 Berline: Maakt elke weg mooier

Het elegante silhouet en expressieve design van de voor- en achterzijde wekken emoties op. In de nieuwe Audi A3 Berline bent u steeds volledig verbonden.

De eerste indruk telt

Bepaal zelf met welke lakafwerking uw nieuwe Audi A3 Berline de grootste impact kan maken, bijvoorbeeld progressief rood metaalkleur².

front audi A3 berline

Rijplezier

Meerdere rijhulpsystemen²,⁵ en andere functies zoals de S tronic 7-versnellingsbak met dubbele koppeling zorgen dat u zelfzeker de weg op gaat. Zowel om dynamisch te rijden in de stad als voor comfortabele lange ritten.

Intelligent

De nieuwe, volledig verbonden Audi A3 Berline¹ is extra aantrekkelijk dankzij een scala aan innovatieve digitale functies. Personaliseer uw rijervaring met behulp van MMI of de myAudi app³ en ontdek de digitale wereld van mobiliteit met de vele Audi connect services²,⁴.

Interieur

Geniet van uitstekend zitcomfort in een luxueuze setting. Daarbovenop benadrukt de hoogwaardige inlegplaatjes in donker aluminium Spectrum² het sportieve, elegante interieur van de nieuwe Audi A3 Berline.

Charismatisch lichtdesign

De Matrix ledkoplampen met dynamische lichtsequentie en dynamische richtingaanwijzer² verlichten de weg met hoge precisie. Hertekende elementen in de koplampen en het smallere lichtontwerp dragen bij aan de sportieve uitstraling.

Kies uw persoonlijke lichtscenario uit vier nieuwe dagrijlichtsignaturen. De opvallende lichtsignatuur aan de achterzijde maakt het totaalbeeld compleet. De dynamische lichtanimatie van de coming home-functie² op uw nieuwe Audi A3 Berline maakt van uw aankomst en vertrek een fascinerende ervaring. De animatie sluit aan bij de geselecteerde lichtsignatuur.

Opmerkelijke verschijning

De nieuwe Audi A3 Berline in de advanced uitrusting trekt de aandacht door het nieuwe vooraanzicht met zeshoekig, frameloos Audi Singleframe en smalle designelementen aan de zijkanten van de luchtinlaten. De elegante designtaal kenmerkt zich ook door de Audi ringen in 2D-look en een nieuw lichtontwerp.

audi a3 berline

Verleidelijk silhouet

In het zijaanzicht strekt de doorlopende schouderlijn zich uit tot aan de achterdeur. De aandacht wordt zo gericht op de lengte en het sportieve, elegante silhouet. Details zoals de laser-gegraveerde modelaanduiding op de B-stijl brengen harmonie in het uiterlijk van de wagen.

zijaanzicht audi a3 berline

Sportieve achterzijde

Designelementen zoals de vlakke diffuser benadrukken de breedte van de nieuwe Audi A3 Berline. U kan ook kiezen voor het zwarte stylingpakket plus² met accenten in hoogglanzend zwart voor een extra sportieve uitstraling.

achterzijde audi a3 berline

Een statement op wielen

Ontdek een selectie van nieuwe ontwerpen met velgmaten tot 19 inch in het assortiment van AUDI AG en Audi Sport GmbH, waaronder grafietgrijze 18-inch velgen in 5-dubbelspaaks design² met glansgedraaide afwerking⁶.

wielen audi a3 berline

Rimte voor meer

Praktisch voor elke dag, veelzijdig voor in uw vrije tijd. Met zijn 40:20:40 neerklapbare achterbankleuning² is de nieuwe Audi A3 Berline uiterst flexibel gezelschap. De bagagecapaciteit achter de tweede zitrij bedraagt 425 liter.

Elegante details

Ontdek kwaliteit en doordacht design, zoals de plattere S tronic selectiehendel of de nieuw ontworpen middenconsole. Het klimaatregelingspakket plus² toont zijn verfijning in de details: de buitenste lamellen van de luchtroosters zijn afgewerkt in chroom, terwijl de middelste lamel glanst in het zwart.

interieur audi a3 berline
virtual cockpit audi a3 berline

De 10,25-inch Audi virtual cockpit maakt nu deel uit van de standaarduitrusting. Bij de optionele Audi virtual cockpit plus² krijgt u een 12,3-inch instrumentenpaneel in full HD-resolutie en de individuele weergaveopties “dynamic”, “sport” en “classic”.

Voelt als thuiskomen

Het standaard sfeerverlichtingspakket creëert een aangename sfeer in de wagen. Met het optionele sfeerverlichtingspakket plus² kan u kiezen uit 30 kleuren en uw eigen persoonlijke kleurprofiel samenstellen – in één of twee kleuren. Het sfeerverlichtingspakket pro² omvat ook een reeks backlit-stoffen voor de deuren.

interieur audi a3 berline

Dynamisch

Extra comfort of een sportieve rijstijl – u beslist hoe u met uw nieuwe Audi A3 Berline de weg op gaat. Krijg daarbij assistentie van intelligente rijhulpsystemen²,⁵, terwijl mild-hybrid technologie¹² energierecuperatie mogelijk maakt.

Slim gezelschap

Side assist met uitstapwaarschuwing en rear cross-traffic assist²,⁵ ondersteunen u wanneer u van rijstrook wisselt, uw wagen verlaat of achterwaarts uitparkeert. Daarbij wordt u gewaarschuwd voor naderende objecten. Parkeerhulp met parkeersysteem plus²,⁵ helpt u om parkeerplaatsen in en uit te rijden met nauwkeurige stuurmanoeuvres.

Efficiënte verplaatsing

De nieuwe Audi A3 Berline is uitgerust met mild-hybrid technologie¹², die het brandstofverbruik kan verminderen door energie terug te winnen. Wanneer u vanuit stilstand vertrekt en optrekt vanuit een laag toerental, ondersteunt het systeem de TFSI-motor met extra vermogen en koppel.

Alle belangrijke info in één oogopslag

Indien nodig projecteert het head-up display²,¹³ de snelheid en andere relevante informatie van optionele uitrusting² in het directe gezichtsveld van de bestuurder.

Rijplezier inbegrepen

Gebruik Audi drive select¹ om de voertuigkenmerken van uw nieuwe Audi A3 Berline te bepalen – van efficiënt tot sportief. Bovendien maakt de dubbele koppeling van de S tronic sportieve schakelmomenten mogelijk, wat het comfort biedt van een automatische koppeling.

Volledig naar jouw levensstijl

De Originele Audi Accessoires¹⁵ bieden u talloze manieren om extra facetten toe te voegen aan uw Audi. Geniet van oplossingen op maat met een fascinerend design en een hoog niveau van functionaliteit.

Bekijk de accessoires

audi a3 berline rood
Foto 1 / 1

Audi A3 Sportback

Ontdek de nieuwste Audi A3 Sportback: een combinatie van sportief design, geavanceerde digitalisering en krachtige, zuinige motoren. Innovatieve assistentiesystemen versterken de veiligheid, efficiëntie en het comfort op topniveau. De Audi A3 Sportback is ontworpen om moeiteloos te navigeren door een dynamische wereld, met strakke lijnen en geavanceerde technologieën, waaronder de naadloze Audi connect-dataverbinding.

Ontdek de Audi A3 Sportback

.

.

Disclaimer
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²De vermelde uitrusting is optioneel tegen een meerprijs beschikbaar.
³Beschikbaarheid varieert per land. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi app in de appstore in kwestie. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
⁴Ga naar www.audi.be of contacteer uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.
⁵Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁶Lichtmetalen velgen met een glansgedraaide of gefreesde afwerking, evenals gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen, zijn niet geschikt voor gebruik bij winterse wegomstandigheden. Door productieredenen is het velgoppervlak daarvoor niet voldoende beschermd tegen corrosie en kan het permanent beschadigd worden door wegzout of vergelijkbare stoffen.
⁷Onderdeel van de Audi Application Store en smartphone-interface optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs. Een myAudi account en dataverbinding zijn vereist om de apps te gebruiken.
⁹Deel van de uitrusting Audi connect navigatie & infotainment plus, optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs, evenals de uitrusting Audi Application Store en smartphone-interface optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹¹Beschikbaarheid varieert per land.
¹²Alleen in combinatie met model 35 TFSI S tronic (brandstofverbruik (gecombineerd): 5,7–5,2 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 130–118 g/km; CO₂-uitstootklasse: D).
¹³Een polariserende zonnebril beperkt het gebruik van het head-up display.
¹⁴Audi exclusive is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs bij Audi Sport GmbH. Contacteer uw Audi verdeler of ga naar www.audi.be voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.
¹⁵De Originele Audi Accessoires zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs bij Audi AG. Met accessoires wordt geen rekening gehouden bij de berekening van het brandstofverbruik en de uitstootcijfers van de wagen. Daarom kunnen accessoires pas worden toegevoegd na de eerste registratie.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem