Dynamisch, emotioneel en genereus

De Audi A1 Sportback, onze tweede generatie van het succesvolle compacte model, betovert met zijn onweerstaanbare sportieve ontwerp en veelzijdige uitrustingsmogelijkheden.

Exterieur

De dynamische lijnen van de Audi A1 Sportback benadrukken het sportieve karakter van deze wagen.

Interieur

In het interieur van de Audi A1 Sportback schuilt een functioneel en hoogwaardig design.

Rijervaring

Verover de stad met de Audi A1 Sportback.

Onmiskenbaar sportief

Met de S line plus sportuitrusting voor het exterieur wordt het uiterlijk van uw auto nog dynamischer en exclusiever.

Verbeterde zichtbaarheid en veiligheid

De LED-koplampen van onze wagen tillen niet alleen het design naar een hoger niveau, maar ook de technologie. Hun daglicht-achtige verlichting verbetert de zichtbaarheid en verhoogt de veiligheid op de weg. Bovendien zorgen ze voor een efficiënt energieverbruik en een lange levensduur.

Krachtig ontwerp

Het opvallende singleframe-radiatorrooster, gecombineerd met zijdelingse luchtinlaten en LED-koplampen, geeft de Audi A1 Sportback een indrukwekkende uitstraling. Kies uit verschillende velgmaten, en voor een extra dynamische look, is er de sportuitrusting S line plus.

Het interieur van de Audi A1 Sportback wordt gekenmerkt door gekleurde stiksels, Audi Sport accenten en een geavanceerde digitale Audi-cockpit, waardoor een unieke sfeer wordt gecreëerd. Met het SONOS premium audiosysteem kunt u genieten van een meeslepend geluid, inclusief echt 3D-geluid, voor een ongeëvenaarde luisterervaring. Navigeer eenvoudig met het MMI navigation plus systeem en MMI touch-bediening.

Foto 1 / 1

Audi A1 Allstreet

Gemiddeld brandstofverbruik1: 6,2–5,7 l/100km
Gemiddelde CO₂ emissie1: WLTP: 142–130 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,5–5,6 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 147–128 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

Ontdek hem hier

audi A1 Allstreet
Disclaimer
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Van Audi Sport GmbH.
³De navigatiegegevens voor ondersteunde landen bevinden zich op een geïntegreerd SSD-geheugen. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁴Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁵De geleverde kaartversie kan gratis worden geüpdatet elke 6 maanden, tot maximaal 5 jaar nadat de productie van de geïnstalleerde infotainmentsysteemgeneratie stopt. De meest recente navigatiegegevens kunnen worden gedownload van het myAudi platform op https://my.audi.com en geïnstalleerd in het voertuig via een USB-opslagmedium. In combinatie met Audi connect kunnen de kaarten voor de eigen regio ook driemaandelijks worden gedownload en geüpdatet, rechtstreeks in het voertuig. Daarnaast is het mogelijk de nieuwe navigatiegegevens te laten installeren door een Audi partner. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan.
⁶Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁷Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁸Alle kinderzitjes voor de wagen voldoen aan alle aspecten van de veiligheidsnorm ECE-R 44/04.
⁹De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹⁰Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com is vereist.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem