Stoere look

Het karakteristieke design geeft de wagen zijn herkenbare uitstraling en zijn flexibele uitrustingsvarianten prikkelen de verbeelding.

Exterieur

De zijpanelen op de wielkasten en zijdorpels geven alvast een voorsmaakje van het offroadkarakter van de Audi A1 allstreet.

Digitalisatie

Op de digitale Audi virtual cockpit⁵ voor u ziet u alle belangrijke informatie over de wagen in hoge resolutie.

Onmiskenbare kenmerken

Met zijn korte overhangen aan zowel de voor- als achterzijde, brede vleugels en de mogelijkheid om te worden uitgerust met optionele 18" velgen, straalt deze auto kracht en sportiviteit uit. Bovendien onthult de bodembeschermplaat in staallakafwerking subtiel zijn offroadcapaciteiten.

Dagelijks comfort

Met veel comfort en uitstekende dagelijkse bruikbaarheid, onderscheidt de Audi A1 allstreet zich van het basismodel. Het biedt een ruimere binnenruimte, meer bodemspeling en een verhoogde zitpositie voor zowel de chauffeur als de passagiers. Ondanks zijn compacte formaat biedt de Audi A1 allstreet een indrukwekkende bagageruimte van 335 liter, uitbreidbaar tot maar liefst 1.090 liter met neergeklapte achterbank. Voor extra opbergruimte zijn er praktische optionele uitrustingen beschikbaar, zoals een ski- en bagagebox van Originele Audi Accessoires.

Krachtig ontwerp

Ontdek een indrukwekkende geluidservaring met het SONOS Premium Sound System met 3D-geluid, waardoor u omringd wordt door geluid zoals bij een liveconcert. Het interieur van de Audi A1 allstreet straalt sportiviteit uit met een combinatie van digitale technologie en vooruitstrevend design, zoals de S line-uitrusting met sportzetels voorzien van contrasterende stiksels aan de voorzijde en S-reliëf op de rugleuningen van de voorstoelen. Personaliseer uw rijervaring met uw favoriete beelden via de myAudi-app onder Thema's, en stel ze in als achtergrondafbeelding in de MMI. Het sfeerverlichtingspakket plus past automatisch de kleur aan het motief aan voor een oogverblindend effect.

audi a1 allstreet top motors
audi a1 allstreet back
audi a1 allstreet blauw
audi a1 allstreet top motors
audi a1 allstreet
audi a1 allstreet wit
audi a1 allstreet voetmat
audi a1 allstreet wiel
audi a1 allstreet licht
audi a1 allstreet night
audi a1 allstreet sonos
Foto 1 / 1

Een betoverende rijervaring

Kies uit TFSI-motoren met een vermogen van 70 kW tot 110 kW voor een geoptimaliseerd rijplezier (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,5–5,6 l/100 km; Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 147–128 g/km).

Audi A1 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik1: 6,5–5,3 l/100km
Gemiddelde CO₂ emissie1: WLTP: 149–120 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,7–5,3 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 153–120 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

Ontdek hem hier

Disclaimer
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Van Audi Sport GmbH.
³Gepolijste of gedeeltelijk gepolijste aluminium velgen zijn niet bestand tegen winterse omstandigheden. Het oppervlak van de velg heeft om productieredenen onvoldoende corrosiebescherming en kan onomkeerbaar aangetast worden door strooizout of equivalente producten.
⁴Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁵De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁶Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem