Audi

AUDI Q7 en Q8

De plug-in hybride versies van de Audi Q7 en Q8 combineren kracht, efficiëntie en comfort. Vanaf nu zijn de Audi Q7 en Q8 plug-in hybrides beschikbaar met gunstigere verbruikscijfers waardoor de CO2-uitstoot onder de fiscaal aantrekkelijke grens van 50 g/km komt.

De 3.0 liter V6-turbobenzinemotor met 340 pk gaat in de plug-in hybride versies een soepel samenspel aan met een krachtige elektromotor. De lithium-ion batterij kan nu netto 14,4 kWh aan energie opslaan (bruto: 17,9 kWh) – meer dan voorheen. Audi koppelt de efficiënte plug-in hybride technologie aan de quattro permanente vierwielaandrijving en een 8-traps tiptronic automaat. De Q7 en Q8 55 TFSI e quattro beschikken nog steeds over een systeemvermogen van 381 pk en over een gecombineerd maximumkoppel van 600 Nm. De krachtige Q7 en Q8 60 TFSI e quattro zetten daar 462 pk en 700 Nm tegenover.

Audi Q7 TFSI e

Nieuwe A8 L 60 TFS  quattro
Luxe ontmoet efficiëntie

Met de nieuwe A8 L 60 TFSI e quattro biedt Audi zijn klanten voor het eerst elektrisch rijden in het luxesegment. De combinatie van een plug-in hybride aandrijflijn en intelligent beheer van de aandrijving maakt het mogelijk om afstanden tot 46 kilometer (gemeten volgens WLTP) puur elektrisch af te leggen, waardoor een groot deel van de dagelijkse ritten een uitstootvrije en bijna geruisloze rijervaring worden. Het systeemvermogen van 330 kW (449 pk) en een systeemkoppel van 700 Nm staan garant voor een indrukwekkende voertuigdynamiek.

Plaatselijk uitstootvrij en bijna geruisloos in de stad, krachtig en sportief op landwegen, zelfzeker op lange afstanden: de A8 L 60 TFSI e quattro maakt indruk met zijn veelzijdige karakter. Met dit voertuig introduceert Audi de plug-in hybride aandrijflijn in het luxesegment en zet het zijn elektrische strategie consequent door. De A8 L-variant van het nieuwe model, die met zijn verlengde wielbasis 5,30 meter lang is, wordt deze herfst op de Europese markten geïntroduceerd. De plug-in hybride A8 met normale wielbasis zal een paar weken later beschikbaar komen.

Top Motors: één adres voor al uw mobiliteitsbehoeften

Bij Top Motors vindt u zoveel meer dan enkel uw nieuwe wagen. En dat vinden wij normaal, want u verlangt meer van uw dealer. U wenst een mobiliteitsoplossing van A tot Z: professioneel advies bij de keuze van het juiste model, de juiste laadinfrastructuur bij u thuis geïnstalleerd en een persoonlijke financieringsoplossing op basis van uw mobiliteitsbudget. Wij zullen u hierbij helpen. Kom gerust eens luisteren, we vertellen er u graag alles over!

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Tielt Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem