Ga gerust de zomervakantie tegemoed met onze must-have zomeraccessoires!

 

Fietsendrager

Overal in Vlaanderen zie je fietsers opduiken. De sportieve fietsers in het peloton, maar ook elektrische fietsen en speed pedelecs winnen aan populariteit. Ben jij een (fervent) fietser? Waarom zou je de fiets dan niet meenemen op vakantie? Deze fietsendragers (2-3-4 fietsen) zijn zo op jouw trekhaak gemonteerd. Bovendien kun je er ook geld mee besparen. Door jouw eigen fietsen mee te nemen, hoef je er ter plaatse geen meer te huren!

 

 

 

 

 

.

Dakkoffer

Vertrekt u met kinderen op vakantie? Dan weet u dat ruimte vaak een probleem is. Want vraag aan uw oogappels om hun favoriete speelgoed te selecteren, dan komen ze af met hun ganse speelhoek, drie grote teddyberen én het liefst nemen ze ook nog hun fietsjes mee. Dan is de extra ruimte die een dakkoffer u kan bieden een grote troef.

 

Dakkoffer Thule Volkswagen

.

Reiskoffers

Er zijn heel wat fabrikanten die reiskoffers aanbieden. Maar u trekt pas echt de aandacht wanneer uw koffers van uw favoriete automerk zijn. Ze stralen niet alleen veel klasse uit, ze zijn eveneens gemaakt van robuuste materialen. Zo bent u er zeker van dat ook uw spullen in topvorm op uw reisbestemming aankomen. Heeft u alles praktisch ingepakt in de ruime compartimenten van de koffer? Dan is het gewoon een kwestie van tijd voor u uw zwemgerief terugvindt en u aan het zwembad ligt te genieten van de zon.

 

 

 

 

 

trolley vw

.

Universele tablethouder

Zo, de kindjes zijn tevreden want dankzij de dakkoffer kan al hun favoriete speelgoed mee op vakantie. Toch staat de volgende uitdaging al voor de deur: hoe houdt u de kinderen rustig tot aan de eindbestemming? Dan kan deze beugel een grote hulp zijn: ze zijn ideaal om een tablet mee te fixeren aan de hoofdsteunen van de bestuurders- en passagierszetels. Zo kunnen de kinderen in een ergonomisch verantwoorde manier naar hun favoriete serie of film kijken. Dankzij hun koptelefoon, kunt u tijdens het rijden naar uw favoriete muziek blijven luisteren.

 

 

 

 

.

Koelbox

Toegegeven, de kwaliteit van de wegrestaurants in het buitenland is er de laatste jaren op vooruit gegaan. Maar toch zijn er velen die ‘eigen kost’ verkiezen voor onderweg. U maakt wat u wilt, het is meestal ook gezonder en u koopt uw eten/drank een stuk voordeliger in uw favoriete supermarkt. Sluit de kabel aan de lader van uw wagen (12V), en de box is zó operationeel. Wilt u nog een voordeel van deze frigobox? U bent altijd zeker van een lekker frisse aperitief bij aankomst!

 

 

 

 

koelbox

.

Zonwering

Zon, zee, strand... en oh ja, die brandende zon! Wat als ik u vertel dat er een geniaal zonwering systeem is dat uw vakantie nog beter kan maken? Stel u voor: u zit in de wagen, op weg naar een exotische bestemming, en de zon begint te branden. Geen zorgen! Met een zonwering systeem voor uw auto kun u die vervelende zonnestralen buiten houden en een koele, comfortabele omgeving creëren voor u en uw gezin. Geen gebraden benen meer of oververhitte autostoelen - alleen maar ontspannen en genieten van de rit naar het volgende avontuur.

 

 

 

zonwering

.

Rugleuningbeschermer

Wanneer de zomer aanbreekt, staan er talloze avonturen op het programma voor u en uw gezin. Van uitstapjes naar het strand tot gezellige picknicks in het park en spannende roadtrips - het belooft een seizoen vol plezier te worden! Maar als ouder weet u hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn en alles bij de hand te hebben voor een probleemloze reis. Dat is waar een handige rugleuning beschermer met opbergvakken om de hoek komt kijken! Niet alleen voorkomt het vervuiling van de zitting, maar het zorgt er ook voor dat alle benodigdheden van de kinderen binnen handbereik zijn - van snacks en drinken tot speelgoed en boeken. Deze Audi rugleuningbeschermer is dan ook nog eens ontworpen om te worden afgestemd op de onderlaag van het kinderzitje en het interieur van het voertuig. De rugleuningbescherming is aan de rugleuning van de voorstoel bevestigd en kan met behulp van de riem aan de individuele wensen worden aangepast.

 

 

 

 

rugleuningbeschermer

 Ontdek hier een uitgebreider assortiment winteraccessoires.

Benieuwd naar het volledige aanbod van de autofabrikanten? Neem gerust een kijkje op onderstaande e-shops. Heeft u het accessoire van uw dromen gevonden? Noteer het referentienummer en contacteer Top Motors. Misschien hebben we het op stock, indien niet ondernemen we met veel plezier de nodige stappen zodat u snel over uw accessoire kan beschikken.

Logo VW    Logo Audi          Logo Seat Logo CUPRA    nieuw logo skoda     Logo VW CVI