Maak uw winters avontuur helemaal af met deze onmisbare accessoires!

 

Dakkoffer

Een dakkoffer is de perfecte sidekick voor uw winteravonturen! Denk aan al die extra ruimte die u krijgt voor uw ski's, snowboards en andere spullen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een overvolle auto. Het betekent meer ruimte voor de vrienden (of snacks), en minder gedoe tijdens het inpakken. Dus, voordat u de bergen in trekt, vergeet niet uw dakkoffer te pakken - het is de sleutel tot een stressvrije en avontuurlijke winter!

Dakkoffer Thule Volkswagen

.

Ski- en snowboardhouder

Een ski- en snowboardhouder is een slimme toevoeging aan uw winteruitrusting. Het maakt het vervoeren van ski's en snowboards een stuk eenvoudiger, waardoor er meer ruimte in de auto overblijft voor passagiers en andere spullen. Met uw ski's of snowboard veilig en stevig op het dak gemonteerd, kunt u ontspannen rijden zonder u zorgen te maken over beschadigingen aan de uitrusting. Het is een praktisch en handig accessoire voor elke winterse trip naar de bergen.

 

 

 

Skirek Audi

.

Ijsschraper

Een ijsschraper is zo'n handig ding dat u niet kunt missen in de winter. Het is uw geheime wapen tegen bevroren autoruiten. Geen gedoe meer met de creditcard of de ruitenwissers om ijs te verwijderen. Met een ijsschraper bent u binnen no-time klaar om de weg op te gaan, zonder gepruts of geklungel. Het is een kleine investering die u veel gedoe bespaart op koude ochtenden. Dus vergeet 'm niet in de wagen te leggen voordat de eerste sneeuw valt!

 

 

 

Ijsschraper Skoda

.

Thermoskan

Luister, als u deze winter de kou trotseert, heeft u een thermosfles nodig die net zo stoer is als uw auto. Niet alleen houdt hij uw drankjes warm terwijl u op avontuur bent in de sneeuw, maar hij ziet er ook nog eens stijlvol uit. Geen gedoe meer met lauwe koffie of koude thee onderweg - met deze thermosfles blijven uw drankjes warm en smakelijk, zodat u op elk moment kunt genieten van een heerlijk warm drankje. Dus gooi die thermosfles in uw auto, pak uw favoriete winterdrankje in en ga op pad voor een winteravontuur dat u nooit zult vergeten!

 

 

 

 

 

 

thermoskan

.

Verzorgingsset, winter

Een verzorgingsset voor de winter is als een lifesaver voor uw auto tijdens de koude maanden! Met een flesje antivries en ontdooier in uw kofferbak bent u klaar voor alles wat moeder natuur op uw pad gooit. Geen bevroren sloten meer, geen vastgevroren ruitenwissers of bevroren deuren. Met een paar spritz van de ontdooier en een shotje antivries, bent u binnen no-time back on the road, zonder stress of gedoe. Het is zo'n kleine moeite, maar het kan een wereld van verschil maken op een koude ochtend. Dus, vergeet niet om deze winterse helden in uw auto te hebben, u zult hen dankbaar zijn wanneer de temperaturen dalen!

 

 

 

 

 

 

 

verzorgingsset

 Ontdek hier een uitgebreider assortiment winteraccessoires.

Benieuwd naar het volledige aanbod van de autofabrikanten? Neem gerust een kijkje op onderstaande e-shops. Heeft u het accessoire van uw dromen gevonden? Noteer het referentienummer en contacteer Top Motors. Misschien hebben we het op stock, indien niet ondernemen we met veel plezier de nodige stappen zodat u snel over uw accessoire kan beschikken.

Logo VW    Logo Audi          Logo Seat Logo CUPRA    nieuw logo skoda     Logo VW CVI