Vijf leuke accessoires voor uw volgende auto-vakantie

Met de wagen op vakantie gaan, dat is voor veel Vlamingen dé ultieme vorm van vrijheid. En geef ze maar eens ongelijk: je vertrekt wanneer je wilt, even de benen strekken in dat pittoreske dorpje is géén enkel probleem en ook ter plaatse ga en sta je waar je wil. Eenmaal ter plaatse houdt niets je ook tegen om de ruime omgeving te gaan verkennen. Wij selecteerden de vijf meest gekozen auto-accessoires waarmee je de reis nog aangenamer maakt. Hoe tover jij jouw wagen om tot een hotel op wielen?

1. Fietsendrager

Overal in Vlaanderen zie je fietsers opduiken. De sportieve fietsers in het peloton, maar ook elektrische fietsen en speed pedelecs winnen aan populariteit. Ben jij een (fervent) fietser? Waarom zou je de fiets dan niet meenemen op vakantie? Deze fietsendragers (2-3-4 fietsen) zijn zo op jouw trekhaak gemonteerd. Bovendien kun je er ook geld mee besparen. Door jouw eigen fietsen mee te nemen, hoef je er ter plaatse geen meer te huren!

2. Dakkoffer

Vertrek je met kinderen op vakantie? Dan weet je dat ruimte vaak een probleem is. Want vraag aan jouw oogappels om hun favoriete speelgoed te selecteren, dan komen ze af met hun ganse speelhoek, drie grote teddyberen én het liefst nemen ze ook nog hun fietsjes mee. Dan is de extra ruimte die een dakkoffer jou kan bieden een grote troef.

3. Beugel voor Tablet

Zo, de kindjes zijn tevreden want dankzij de dakkoffer kan al hun favoriete speelgoed mee op vakantie. Toch staat de volgende uitdaging al voor de deur: hoe hou je de kinderen rustig tot aan de eindbestemming? Dan kan deze beugel een grote hulp zijn: ze zijn ideaal om een tablet mee te fixeren aan de hoofdsteunen van de bestuurders- en passagierszetels. Zo kunnen de kinderen in een ergonomisch verantwoorde manier naar hun favoriete serie of film kijken. Dankzij hun koptelefoon, kun jij tijdens het rijden naar jouw favoriete muziek blijven luisteren.

4. Koelbox

Toegegeven, de kwaliteit van de wegrestaurants in het buitenland is er de laatste jaren op vooruit gegaan. Maar toch zijn er velen die ‘eigen kost’ verkiezen voor onderweg. Je maakt wat je wil, het is meestal ook gezonder en je koopt jouw eten/drank een pak voordeliger aan in jouw favoriete supermarkt. Sluit de kabel aan de lader van jouw wagen (12V), en de box is zó operationeel. Wil je nog een voordeel van deze frigobox? Je bent altijd zeker van een lekker frisse aperitief bij aankomst!

5. Kofferset

Er zijn heel wat fabrikanten die reiskoffers aanbieden. Maar je trekt pas echt de aandacht wanneer jouw koffers van jouw favoriete automerk zijn. Ze stralen niet alleen veel klasse uit, ze zijn eveneens gemaakt van robuuste materialen. Zo ben je er zeker van dat ook jouw spullen in topvorm op jouw reisbestemming aankomen. Heb je alles praktisch ingepakt in de ruime compartimenten van de koffer? Dan is het gewoon een kwestie van tijd voor je jouw zwemgerief terugvindt en je aan het zwembad ligt te genieten van de zon

 

Wij helpen u graag zoeken naar uw droomaccessoire!

Ontdek het volledige aanbod

Benieuwd naar het volledige aanbod van de autofabrikanten? Neem gerust een kijkje op onderstaande e-shops. Heeft u het accessoire van uw dromen gevonden? Noteer het referentienummer en contacteer Top Motors. Misschien hebben we het op stock, indien niet ondernemen we met veel plezier de nodige stappen zodat u snel over uw accessoire kan beschikken.

E-shop Volkswagen
E-shop Audi
E-shop Seat
E-shop Škoda

Waarom kiezen voor Top Motors?

Wij bieden de accessoires aan die werden ontworpen door de merken, en dus ook aan de strenge kwaliteitseisen voorzien. Immers, zorgeloos op vakantie vertrekken kan alleen met de beste uitrusting. De accessoires zoals hierboven beschreven zijn direct leverbaar in alle sites van Top Motors. Kom zeker met de wagen, dan controleren onze specialisten of de accessoires compatibel zijn met jouw voertuig.

reiskoffers
Foto 1 / 1