Top Motors Roeselare

Op zaterdag 11 mei was het eindelijk zo ver en verhuisden wij allen samen naar onze nieuwe vestiging langs de Rijksweg te Roeselare. Ons nieuw adres is Topweg 1, 8800 Roeselare. Maes & zn en Verbeke worden vanaf dan Top Motors Roeselare.

Vanaf maandag 13 mei staan wij voor u klaar in onze nieuwe gebouwen. Onze nieuwe vestiging zal bestaan uit 4 toonzalen (Volkswagen, Audi , SEAT en SKODA) , een luifel voor onze Commercial Vehicles en 2 werkplaatsen.

Ook wij verhuizen mee

Lees hieronder hoe wij de verhuis ervaren. Tot op de dag van onze verhuis zijn er enkele van ons team die aan het woord komen en hun eigen ervaring over de verhuis graag met je delen. Blijf ons zeker volgen.

Klantenadviseurs Top Motors

Klantenadviseurs

Getuigenis Tom Vanden Broeck, klantenadviseur: ‘Nog maar enkele weken en het is zo ver. Maes&Zn en Skoda Verbeke worden Top Motors Roeselare. Waar mijn collega’s van het magazijn druk in de weer zijn om alle bouten, moeren, banden, … (teveel om op te noemen) te tellen en in dozen te verpakken. Waar mijn collega’s van de werkplaats alle speciale gereedschappen verzamelen en beginnen te verhuizen. Daar zit ik in alle rust en vrede. Mijn bureau verhuis ik niet mee. Mijn bureaustoel verhuis ik ook niet mee. Veel neem ik eigenlijk niet mee, want op de nieuwe site staat mijn nieuwe bureau en nieuwe bureaustoel al te wachten. Ikzelf verhuis wel mee, en mijn goed humeur neem ik ook mee!  Tot binnenkort! In Top Motors Roeselare!’

Getuigenis Jo Ballet, klantenadviseur: ‘Vandaag opnieuw een deel ingepakt en klaargezet voor de verhuis, deze keer ons archief… Veel goeie herinneringen in een doos. Ik kijk nu echt wel vol ongeduld uit om te kunnen starten op de nieuwe site.’

Mekaniekers

Getuigenis Michiel Vermeersch, mekanieker: “Onze vertrouwde werkplek achterlaten voor een nieuw avontuur. Op naar een nieuwe samenwerking met nieuwe collega’s in een nieuwe volledig uitgeruste werkplaats. Met veel motivatie kijk ik uit naar de nieuwe site.”

Getuigenis Danny Pattyn, mekanieker: “Verhuizen? Niet onmiddellijk mijn ding. Mogelijk heeft dit te maken met 36 jaar op deze werkvloer te hebben gestaan. Tot ik een eerste bezoek bracht aan de nieuwe site. Toen veranderde mijn mening erg snel. Gebouwen die uitgedokterd zijn om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Werkplaatsen uitgerust met de nieuwste technieken, die nu reeds voldoen voor het onderhoud van de wagens van morgen. Tja, iedereen mag zijn mening eens herzien zeker? Verhuizen is nu wél mijn ding. Hoe eerder hoe liever.

Mekaniekers Top Motors
Sales Advisors Top Motors

Sales Advisors

Getuigenis Pieterjan Vandamme, Sales Advisor: ‘Na mijn studies startte ik acht jaar geleden bij de groep Top Motors. Ik heb gedurende die periode het bedrijf al sterk zien evolueren, maar deze verhuis naar een gloednieuwe site in Roeselare wordt misschien wel de grootste evolutie. In mijn ontwikkeling als verkoopsraadgever verhuisde ikzelf een aantal keer van vestiging binnen de groep Top Motors, maar nu verhuist iedereen met mij mee, wat een verhuis zeker nog aangenamer maakt. Daarnaast komen ook een heel aantal ‘oude bekenden’ terug op dezelfde site werken.We bundelen onze krachten om zo dé referentie in Roeselare en omstreken te worden!’

Getuigenis Alexander Vuylsteke, Sales Advisor:‘ Top Motors Wevelgem begon voor mij een mooie 13 jaar geleden.

Onmiddellijk werd ik omringd door vriendschap, samenwerken, pak ervaring en klantengerichtheid.

Prachtig eerste 2 jaar gehad onder de gezamenlijke koepel Volkswagen/Audi.

Maar de tijd kwam voor een 2e uitdaging, de nieuwe Audi concessie Top Motors aan de overkant van de huidige concessie.

Ooit toch terug naar mijn roots, en ja hoor, na een mooie 3 jaar naar de bakermat van mijn bestaan, Roeselare.

Terug in Roeselare onder de koepel Top Motors maar onder de naam R.Maes & Zn.

Omhoog, groeien, kwaliteit, team en wat een sfeer, geweldig!

Rest in peace R.Maes & zoon…

Samen gaan we bij Top Motors Roeselare geschiedenis schrijven!’

Bereikbaarheid

Ons nieuw adres is Topweg 1, 8800 Roeselare. Wij liggen langs de Rijksweg te Roeselare ter hoogte van Sportline.

Je kan ons vlot bereiken door af te slaan op de Rijksweg in de Koestraat, hierna neem je op het eerste rondpunt de derde afslag en blijf je de weg volgen.

Indien deze wegbeschrijving niet helemaal duidelijk is, kan je via volgende film de wagen volgen of de wegbeschrijving ingeven in https://www.openstreetmap.org/#map=17/50.92129/3.14755 waardoor je de correcte wegbeschrijving zal vinden.