Succes op de weg gegarandeerd

De Audi RS 6 Avant² straalt met zijn vele unieke RS-details. De achterkant is een krachtig statement met zijn RS-bumper, geïntegreerde RS-diffusorinzetstuk en dynamische dakrandspoiler. Het breder uitgevoerde koetswerk met uitgebouwde wielkasten vooraan, het omlijstingsloze Audi Singleframe-rooster, de RS-bumper en de imposante luchtinlaten aan de zijkant trekken alle aandacht naar het indrukwekkende RS-design aan de voorkant.

exterieur Audi RS 6 Avant

Mooi van buiten, en ook van binnen

Laat je niet alleen betoveren door het uiterlijk, maar ook door het innerlijke krachtige karakter van de Audi RS 6 Avant².

Met een vermogen van 441 kW en een maximaal koppel van 800 Nm, accelereert deze sportwagen van 0 tot 100 km/u in slechts 3,6 seconden. De optionele topsnelheid van 305 km/u wordt mogelijk gemaakt door de krachtige 4,0-liter V8 twin-turbo TFSI-motor (brandstofverbruik gecombineerd¹: 11,6-11,5 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 265–263 g/km), voorzien van permanente vierwielaandrijving quattro en beschikbare dynamische pakketten.

motor Audi RS 6 Avant

Indrukwekkende rijdynamiek

Met de standaard RS adaptieve luchtvering biedt de Audi RS 6 Avant² een optionele topsnelheid tot 305 km/u (gecombineerd brandstofverbruik¹: 11,6–11,5 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 265–263 g/km). Of je nu op zoek bent naar comfort tijdens lange ritten of naar topprestaties, dankzij verschillende rijmodi kun je genieten van diverse rijervaringen. Kies voor het optionele sportonderstel RS plus met Dynamic Ride Control voor verbeterde dynamiek in bochten en extra rijstabiliteit.

rijdynamiek rs 6 avant

Innovatief interieur

De RS-sportstoelen bieden uitstekende ondersteuning en zijn beschikbaar met hoogwaardig ruitpatroon of, als optie, geperforeerd met een verfijnd honingraatpatroon en stoelventilatie voor extra comfort. Het slanke, driedimensionale instrumentenpaneel biedt een uitstekend zicht op de informatiedisplays die naar de bestuurder zijn gekanteld. Met de black-panel-architectuur, standaard aluminium Race-inlegwerk en twee optionele RS-stylingpakketten in rood en grijs, wordt nog meer sportiviteit toegevoegd aan het al indrukwekkende design.

interieur audi rs 6 avant

Overvloed aan ruimte

Met maar liefst 1680 liter aan bagageruimte wanneer de achterzetels zijn neergeklapt, biedt de Audi RS 6 Avant² meer dan genoeg ruimte om buitengewone momenten in je dagelijks leven te integreren. Voor extra gemak bij het laden en lossen kan het kofferdeksel worden geopend met een eenvoudige voetbeweging.

koffer audi rs 6 avant

Voor jou

Maak jouw Audi RS 6 Avant² onderscheidend met Audi exclusive⁴. Kies uit een selectie van inlegwerk, gekleurd leer en aangepaste lakafwerkingen in een uitgebreid scala aan kleuren, en geef zo jouw wagen een unieke uitstraling.

rs exclusive

.

.

Disclaimer
1De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2Brandstofverbruik gecombineerd¹: 11,6-11,5 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 265-263 g/km.
3Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem