Voordelen van een Plug-in Hybride

  • Dagelijkse ritten worden ecologisch, tot 70 km zuiver elektrisch rijden;
  • Toegang tot Lage Emissie Zones;
  • Laag verbruik, dus lage kosten;
  • Eenvoudig opladen, thuis of onderweg;
  • Automatisch overschakelen op de verbrandingsmotor voor lange ritten.

Kies uw Plug-in Hybride

Bij Top Motors vindt u een ruim aanbod plug-in hybrides (Volkswagen, Audi, CUPRA, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen). Kiest u voor een ruime gezinswagen of mag het voor u toch wat sportiever? Via onderstaande link ontdekt u een greep uit het aanbod plug-in hybrides bij Top Motors.

 

Plug-in Hybride modellen

Laadoplossingen

Er bestaan een aantal slimme oplossingen om uw nieuwe Plug-in Hybride op te laden. Top Motors kiest  voor de producten van EDI (Electric by D'Ieteren). Het zijn slimme laadoplossingen voor particulieren en professionals, bij u thuis of op het werk geïnstalleerd. De specialisten van Top Motors en EDI geven u graag advies op maat. 

Laadstations

EDI Connected Cable

Wet 'Van Peteghem'

 

Het uitdoven van de fiscale voordelen voor plug-in hybrides is een rechtstreeks gevolg van de zogenaamde 'Wet Van Peteghem', die de omschakeling richting een groene bedrijfsvloot moet versnellen. Sommige fiscale stimulansen verminderen of vallen weg, maar er zijn andere opportuniteiten. Lees hier hoe ook u met uw bedrijf op de 'groene kar' kan springen, en hoe de Fleet Business Unit van Top Motors u daarbij kan ondersteunen.

Meer over de Wet Van Peteghem