Met de VW California naar Camping Zennijs

Tussen Kortrijk en Ronse, in het pittoreske Moen ligt de wondermooie Camping 'Zennijs’.  U wordt er met open armen verwelkomd door Gastheer Johan Vanhemmens en zijn vrouw. Op dit landelijke stukje Leiestreek geniet u van hemelse vergezichten op de heuvels van de Vlaamse Ardennen. De perfecte plaats om helemaal tot rust te komen. En ook een ideale locatie voor een fotoshoot met deze Volkswagens ‘California’.

De Volkswagen California biedt pure vrijheid; of je nu wil inslapen onder de landelijke sterren of ’s ochtends gewekt wil worden door het ruisen van de zee. Met deze California ga je andere streken verkennen en voel je je toch overal thuis. Met zijn comfortabele binnenuitrusting en doordachte details maakt hij van iedere trip een onvergetelijk avontuur. Geniet van uw onafhankelijkheid en reis naar waar u maar heen wilt. Alles wat u nodig heeft, ligt toch binnen handbereik.

Meer vrijheid – ook in het interieur

De Volkswagen California 6.1 is uw woonkamer voor onderweg. Het ruime interieur biedt plaats genoeg voor iedereen. En ook alle lievelingsknuffels en vakantielectuur kunnen probleemloos mee. Koken, slapen, relaxen – precies zoals thuis. Alleen staat de wereld voor de deur.

Precies de juiste – voor stad en strand

Mogelijkheden zover het oog reikt. Al meteen in de cockpit zit het vol nieuwe ideeën die uw reis naar mooie oorden en uw verblijf buiten de gebaande baden tot een onvervalst avontuur maken. U kunt onder meer uw hart ophalen aan een Digital Cockpit met hoge resolutie, multimedia- en infotainmentsystemen van de nieuwste generatie en ultramoderne verbindingsmogelijkheden met Volkswagen We Connect.

 

Ontdek hier onze stock van de Volkswagen California 

 

Lees verder onder de foto's

 

Foto 1 / 1
Puur rijplezier – op elk terrein

Om aan de rit naar uw vakantiebestemming nog meer plezier te beleven, kunt u in de California kiezen uit verschillende motor-transmissiecombinaties. De vierwielaandrijving 4MOTION staat voor hoge trekkracht op zowat elk terrein, terwijl de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling door zijn zachte manier van schakelen voor een merkbaar groter rijcomfort zorgt.

Hoog comfort. Ook tijdens het rijden

De Volkswagen California 6.1 is perfect voor een roadtrip langs de kust. Maar ook voor een shoppingtocht door de stadsjungle. En dat allemaal dankzij het verkeersbordenherkenningssysteem, de flankbescherming, de zijwind-, rijstrook- en parkeerassistent en de uitparkeer- en aanhangwagenmanoeuvreerhulp

Foto 1 / 1

Genieten in een handomdraai

Ook onze mobiliteitsadviseurs genieten graag van het mooie weer. CVI-expert Gunther was exact 4min30 seconden na aankomst op Camping Zennijs in Moen al klaar om zijn barbecue aan te steken. Met dank aan de goed uitgeruste VW California.

Kunnen wij u meer info bezorgen over de Volkswagen California?

Noteer hier uw vraag over de Volkswagen California