SEAT

De SEAT Tarraco: De wereld ligt aan je voeten

Het is nooit te laat om het volgende item van je verlanglijstje te schrappen. De nieuwe SUV SEAT Tarraco bulkt van de nieuwste designelementen en technologieën. Voor een leven dat alles heeft.

 

Maak een afspraak en ontdek de SEAT Tarraco bij Top Motors

Betoverend design

Het verlangen naar meer is onze drijfveer. Meer plaats. Meer stijl. De nieuwe SEAT Tarraco is voor hen die klaar zijn om de weg vooruit te kiezen. Het full-ledlicht reikt over de volledige breedte van de wagen en benadrukt zo de opvallende lijnen van de achterkant. Stap in en stel je mood in. Dankzij meerkleurige sfeerverlichting met verschillende intensiteiten pas je elke rit op maat aan.

.

Tot 7 zitplaatsen vertaalt zich in 700 l kofferruimte met de 3de zitrij neergeklapt of 1.775 l met de 2de en 3de zitrij neergeklapt. De versie met 5 zitplaatsen heeft standaard 760 l bagageruimte en tot 1.920 l met neergeklapte achterbank.

U durft het aan om anders te zijn? Zowel de bestuurder als de passagiers kunnen voor- en achterin hun eigen temperatuur instellen.

Grootse plannen? Heb je de handen vol, dan kan je de kofferruimte handenvrij openen en sluiten.

Geavanceerde technologie

Niet klaar om te stoppen met groeien? Dankzij de hypergeavanceerde technologieën van de nieuwe SEAT Tarraco kun je elk nieuw pad verkennen. Met deze geavanceerde technologieën binnen handbereik heb je alles wat je nodig hebt om nieuwe ervaringen op te doen – naast de mensen met wie je ze wilt delen.

Geavanceerde sensoren. Automatische stuurinrichting. Zelfs met een aangekoppelde aanhangwagen, kan je SEAT Tarraco de riskantste parkeerplaatsen de baas.

Stay SEAT Connected

Geconnecteerder dan ooit tevoren. SEAT CONNECT helpt je je voertuig te beheren en houdt je verbonden met de wereld. Zowel vanop de bestuurdersstoel als elders vanop uw smartphone. Ont- of vergrendel je auto op afstand. Vind gemakkelijk je parkeerplaats terug. Ontvang antidiefstalwaarschuwingen, verkeersupdates onderweg en bekijk meer informatie over de tankstations in je buurt. Het is altijd nuttig om te weten wat er komt.

Veiligheid boven alles

Waarom met minder genoegen nemen? De nieuwe SEAT Tarraco is ontworpen met jouw welzijn in het achterhoofd en uitgerust met eersteklas veiligheidsfeatures. Geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen geven je het vertrouwen om alles uit te proberen.

Verlicht je wegen

Breid je reis verder uit met de full-ledverlichting voor en achter op je nieuwe SEAT Tarraco. Dynamische richtingaanwijzers maken het geheel compleet.

Fantastische muziek laat je op nieuwe manieren genieten van elke rit. Versterker van 400 watt. Highend subwoofer. 10 premium luidsprekers. Voor een premium soundervaring.

Op alles voorbereid? Met de 4Drive-vierwielaandrijving kan je in alle vertrouwen alle rijomstandigheden de baas dankzij meer trekkracht, stabiliteit en grip.

Optimaliseer elke rit in je nieuwe SEAT Tarraco met de rijmodi Comfort, Eco, Sport en Individual bij voorwielaandrijving, plus Offroad en Snow voor 4Drive-versies.

Top Motors Roeselare SEAT

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem SEAT

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem