SEAT

De SEAT Leon: Verleidelijk tot in de kern

De SEAT Leon. Een uitgesproken design met meer ruimte. En Full-leds op de strakke voertuigbrede achterlichten.

 

Maak een afspraak en ontdek de SEAT Leon bij Top Motors

Betoverend design

Meer gedurfde lijnen. Een sportievere look. Eigentijdse interieurs en een geavanceerd verlichtingssysteem. Met zijn grotere afmetingen en gedurfde vormgeving verleidt de SEAT Leon je met zijn hypnotische charme. Geniet van krachtige Full-led op de kop- en achterlichten en voertuigbrede verlichting.

.

Geniet van het multifunctionele lederen sportstuur, waarmee u het audio- en navigatiesysteem en de rijhulpsystemen bedient zonder uw handen van het stuur te halen.

Ga lekker zitten en geniet van de rit in comfortabele stoelen van hoge kwaliteit.

Maak kennis met het functionele, bestuurdergerichte dashboard, waar alles wat u nodig hebt in een oogopslag en binnen handbereik beschikbaar is.

Stay SEAT Connected

Wil je altijd verbonden blijven, ook wanneer je niet in je auto zit? Dan biedt SEAT CONNECT je een naadloze ervaring van je smartphone tot je auto.. Geconnecteerder dan ooit tevoren. SEAT CONNECT helpt je je voertuig te beheren en houdt je verbonden met de wereld. Zowel vanop de bestuurdersstoel als elders vanop uw smartphone. Ont- of vergrendel je auto op afstand. Vind gemakkelijk je parkeerplaats terug. Ontvang antidiefstalwaarschuwingen. En nog veel meer.

Intelligente technologie

Geavanceerde en naadloos geïntegreerde functies laten elke rit vlotter verlopen. Alles binnen handbereik. Krijg alle informatie die je nodig hebt in één oogopslag met de aanpasbare 10,25″ Digital Cockpit en het op de bestuurder gerichte 10″ touchscreen met Navi System+.

Veiligheid boven alles

Een combinatie van rijhulpsystemen garandeert uw veiligheid. Van het moment waarop u een parkeerplaats uitrijdt, door elke bocht en zelfs in noodsituaties: de SEAT Leon is op alles voorbereid. Dankzij een frontradar die de weg scant, anticipeert ACC voortdurend op mogelijke gevaren. Of het nu gaat om een auto die op uw rijstrook komt rijden of een gevaarlijke bocht die u te snel nadert, uw Leon staat steeds klaar om te vertragen. Het systeem gebruikt camera's en Navi System+ om bochten te analyseren en je binnen de snelheidslimiet te houden.

.

Top Motors Roeselare SEAT

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem SEAT

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem