SEAT

De SEAT Ibiza: Je hebt het, pak er maar mee uit

Kom altijd levendig voor de dag, met scherpere lijnen, 18'' lichtmetalen velgen en Eco-leds om de stad eindeloos te verlichten.

 

Maak een afspraak en ontdek de SEAT Ibiza bij Top Motors

SEAT Ibiza 40th Anniversary Edition

Waar party vibes in de lucht hangen, verschijnt de SEAT Ibiza. Al 40 jaar lang. Om dit te vieren lanceren we een 40th Anniversary Edition met o.a. manuele airco Climatic, keyless en het Vision Pack Plus met parkeersensoren en achteruitrijcamera.

Voor jou en je vrienden

De SEAT Ibiza. Een glimlach, muziek, het goede leven. Rijden in een cabine die straalt, met nieuwe sfeerverlichting in de ventilatieroosters die bijdraagt aan de feestelijke sfeer. Waarom niet optimaliseren? Herdefinieer je ritme met een verbeterd sportief design. De FR-afwerking voegt een krachtige dynamische flair toe aan de mix.

.

Interieur.

Schitter samen met Full ledkoplampen en breng de stemming erin met nieuwe ventilatieverlichting. Muziekkeuze binnen handbereik met het nieuwe ergonomisch ontworpen multifunctionele stuurwiel. Je kan zelfs de look verfijnen, met een lederen afwerking.

.

Plezierig interieur

Geniet van een zachter dashboard en nieuwe ventilatieroosters met sfeerverlichting waarmee je de stemming kan bepalen en nog meer flair kan geven aan de flow.

Technologie

De SEAT Ibiza is uitgerust met de nieuwste technologie om je veiliger, gemakkelijker en met meer plezier te verplaatsen. Het nieuwe 9.2″ zwevende aanraakscherm is zo ontworpen dat het in je gezichtsveld ligt en is verhoogd om de ergonomie en veiligheid te verbeteren. Een vlotte reis, met het volledig digitale 10,25" bestuurdersscherm van de nieuwe SEAT Ibiza dat al je rijgegevens precies plaatst waar je ze hebben wil.

Volledige connectie dankzij SEAT Connect

Doe het kalmpjes aan. Vergrendel de deuren en activeer de claxon op afstand. Vraag de weg of vraag het volgende liedje aan: het begint allemaal met SEAT CONNECT. De app geeft je op afstand toegang tot de rijgegevens, parkeerpositie en status van je wagen. Je kan hem zelfs veilig afsluiten van gelijk waar. Als zich een ongeluk voordoet, zendt Private Emergency eCall gegevens, zoals je locatie, rechtstreeks naar de hulpdiensten, zodat die gemakkelijker hulp kunnen bieden.

.

Top Motors Roeselare SEAT

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem SEAT

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem