SEAT

De SEAT Ateca: Voor een grootser leven

De SEAT Ateca werd hertekend om beter en robuuster aan te voelen. Het is nog altijd dezelfde geweldige auto, aangepast aan de vereisten van het huidige wegennet.

 

Maak een afspraak en ontdek de SEAT Ateca bij Top Motors

SEAT Ateca 40th Anniversary Edition

SEAT kleurt al 40 jaar onze Belgische wegen en lanceert daarom een Ateca 40th Anniversary Edition met o.a. Climatic airco met 2 zones, verdonkerde ruiten achteraan, elektrische en verwarmbare buitenspiegels, Park Assist met parkeersensoren voor- en achteraan, achteruitrijcamera en keyless.

Sterkere SUV

De SEAT Ateca is klaar om alles aan te pakken. Het staat voor de belichaming van vertrouwen. Deze SUV is een gespierd beest dat dynamisch en sterk is, opgewassen tegen elke uitdaging. Op elk terrein.

.

Gedurfder, robuuster

Met een groter radiatorrooster en 100% full-ledverlichting zowel voor- als achteraan. De vernieuwde achterkant, compleet met zilvergrijze details en verborgen uitlaatpijpen in een zwarte omlijsting, geeft hem een subtiel verfijnde charme. De geknipte look voor elk avontuur dat op zijn pad komt. Hij heeft de looks om te imponeren en de spierkracht om alles te overwinnen. Ontworpen om eropuit te trekken en uw passies te delen.

Geen stress op de baan

De Digital Cockpit wordt opgesplitst in drie panelen om de gegevens perfect in je gezichtsveld weer te geven. Bedien uw smartphone via het infotainmentscherm met Full Link-technologie, nu draadloos. Telkens wanneer u instapt, wordt hij ingeschakeld: u hebt geen kabels nodig. Handenvrij. Duidelijk. Eenvoudig. Vertel uw SEAT Ateca waar u naartoe wilt. Kies uw favoriete muziek of bel en sms via spraakbesturing. Helemaal op u gericht. De 10,25” grote SEAT Digital Cockpit splitst zich nu op in drieën om beter bediend en afgelezen te kunnen worden terwijl u zich concentreert op de weg.

Veiligheid boven alles

Vandaag moet u als bestuurder op meer dingen letten dan ooit. Daarom pakt de SEAT Ateca uit met de nieuwste veiligheidsfuncties, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is: het rijden.

Stel je snelheid in en laat de Predictive Adaptive Cruise Control deze snelheid aanhouden terwijl hij zich automatisch aanpast aan andere bestuurders op de weg.

Stay SEAT Connected

Volledig geconnecteerd zijn resulteert in een maximale gemoedsrust, waar je ook bent. Inclusief oproepen om de pechdiensten in te schakelen en de locatie te traceren. Met de noodoproepfunctie voel je je steeds gerust tijdens het rijden. Altijd aan. Altijd veilig.

Wat je ook wil doen, voortaan kan het vanop afstand met je smartphone. Regel de temperatuur voor je instapt en blijf op de hoogte van rijgegevens.

.

Top Motors Roeselare SEAT

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem SEAT

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem