SEAT

De SEAT Arona: Jouw partner in crime

Laat je meeslepen door een gespierdere nieuwe look. Compleet met een vernieuwde radiatorrooster, voorspoiler en Full-ledkoplampen.

 

Maak een afspraak en ontdek de SEAT Arona bij Top Motors

SEAT Arona 40th Anniversary Edition

SEAT kleurt al 40 jaar onze Belgische wegen en lanceert daarom een Arona 40th Anniversary Edition met o.a. Climatic airco met 2 zones, verdonkerde ruiten achteraan, elektrische en verwarmbare buitenspiegels, keyless en het Vision Pack Plus met parkeerhulp vooraan & achteruitrijcarmera.

Veelzijdige SUV

De compacte SUV met een opvallend design en gewaagde ideeën waarin je je kunt laten meeslepen. De SEAT Arona heeft een warm geperst radiatorrooster, herontworpen voorbumper met nieuwe mistlampen en Full-ledkoplampen, die samen een imponerende voorzijde vormen. Deze wagen is gebouwd om er helemaal in op te gaan.

.

Stay SEAT Connected

In combinatie met Navi System kun je genieten van Media on Demand en muziek, podcasts of internetradio streamen. Stippel de snelste route uit, ontvang onderweg verkeersupdates en vind de dichtstbijzijnde parkeerplaats of benzinestation. De dienst eCall maakt automatisch verbinding met de hulpdiensten en stuurt alle nodige gegevens vooraf door. Zo bespaart u tijd wanneer elke minuut telt. Met ver-/ontgrendelen op afstand is je auto ontgrendelen net zo eenvoudig als je scherm ontgrendelen. Activeer de claxon of de richtingaanwijzers om hem gemakkelijker te herkennen tussen alle andere auto’s. En weet waar hij staat, zelfs op kilometers afstand.

Veiligheid boven alles

Zelfs de meest scherpzinnige chauffeurs waarderen het als iemand meekijkt. Onze veiligheidstechnologie is ontwikkeld om elk avontuur vlekkeloos te laten verlopen. Als er tegenliggers worden gedetecteerd, schakelt deze functie automatisch tussen groot- en dimlicht, om verblinding te vermijden en de veiligheid tijdens het rijden in het donker te verhogen. Tijd voor een pauze? Het systeem detecteert vermoeidheid bij de bestuurder en geeft visuele en akoestische signalen tot je je aan de kant zet.

.

Top Motors Roeselare SEAT

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem SEAT

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem