De Volkswagen concessie Vanderhaegen (VDH Motors) maakt sinds de jaarwisseling 2019 deel uit van de dealergroepering Top Motors. Sinds enkele jaren werkt Top Motors aan de consolidatie van zijn verkoopregio, met als doel een sterkere vertegenwoordiging van de merken Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens op de as Kortrijk-Roeselare. Schaalvergroting is immers een essentiële sleutel tot het uitbreiden, versterken en vernieuwen van de dienstverlening rond huidige en toekomstige mobiliteit.

Celine en Stanie Vanderhaeghen blijven aan het roer van hun succesvolle Kortrijkse Volkswagen vestiging en staan, samen met hun voltallige ploeg, nog steeds garant voor een excellente klantenservice op ’t Hoge in Kortrijk. Dankzij de integratie binnen de groep Top Motors, zal dit huis van vertrouwen haar dienstverlening naar haar cliënteel nog verder kunnen versterken.

Tom en Lieve Van der Stichele vervolledigen met deze overname de vorming van het werkgebied van Top Motors, in 2008 vanuit Top Motors Wevelgem ingezet met de overname van de garage Maes & Zn in Roeselare en Ingelmunster.

Dankzij deze aanwinst zal de groep Top Motors actief zijn vanuit drie locaties in West-Vlaanderen: Wevelgem, Kortrijk en Roeselare. In het voorjaar van 2019 volgt nog de ingebruikname van een nieuwbouw langs de Rijksweg N36 in Roeselare, waar alle merken van de groep onder één dak zullen vertegenwoordigd worden.

Ref:
Top Motors Wevelgem nv, Vanderhaeghen nv, Maes & Zn nv, Audi, Volkswagen, Skoda, Seat