Audi

Ons gamma

Laat ons in de keuze tussen een benzine, Plug-in hybride of elektrisch zeker de diesel niet vergeten. Op vandaag blijft dit in veel gevallen de juiste keuze voor een nieuwe wagen. Bij de meeste diesels kan je vandaag vlotjes 1000km rijden, wat toch een groot comfort is voor de dieselvreters onder ons. Ook zijn de laatste generatie dieselmotoren niet alleen extreem zuinig maar scoren ze op ecologisch vlak stukken beter dan tot voor enkele jaren geleden het geval was.

 

Ook wordt, door het lage verbruik van de dieselwagen, de Co2 uitstoot laag gehouden. Dit heeft, vooral bij bedrijfswagens, een positief gevolg voor de fiscale aftrekbaarheid en het Voordeel alle Aard aangezien deze laatste op de CO2 gebaseerd zijn. Maar ook de particuliere Audi rijder kan hiermee zijn voordeel doen, aangezien de Co2 uitstoot ook de inschrijvingstaks (BIV) bepaal in Vlaanderen.

Audi Q2

Krachtig Design

De Audi Q2 heeft sinds kort een facelift ondergaan. De nieuwe stads-SUV laat zich kenmerken door een indrukwekkend en krachtig design.

De SUV is verkrijgbaar in 3 verschillende uitrustingsniveaus: basis, advanced en sline.

Nieuwe velgen en koetswerkkleuren geven iedere Q2 zijn eigen unieke look.

 

Nieuwe systemen

Nieuwe veiligheidssystemen werden ook voor het eerst geïntroduceerd op dit nieuwe model. De standaard progressieve stuurinrichting zorgt voor een ideaal rijplezier. De adaptieve cruise control is voor het eerst als optie beschikbaar op de Q2. Het systeem helpt de bestuurder bij het gas geven, remmen en rijden aan constante snelheid. Dit zorgt voor een optimaal verbruik zowel in het stad als op autostrade.

Veel ruimte

De compacte stads-SUV heeft een bagageruimte met een volume van 405 liter. Met een neergeklapte achterbank wordt dit volume opgetrokken tot 1050 liter wat toch heel indrukwekkend is voor dergelijke wagen.

Conclusie

de nieuwe Audi Q2 is de perfecte all-rounder voor in het stadsverkeer.

Nog steeds niet overtuigd?

Boek dan nu uw testrit bij Top Motors en laat u overtuigen door de klasse van onze gloednieuwe Audi Q2.

Boek testrit

Audi Q5 Sportback

Krachtige prestaties

De nieuwe Audi Q5 Sportback koppel de krachtige prestaties van een SUV aan zijn uitermate geschiktheid voor dagelijks gebruik. Zijn coupéachtige daklijn beklemtoont de nieuwe, sportieve designtaal, terwijl de permanente vierwielaandrijving quattro van iedere rit een fascinerende ervaring maakt.

Functionaliteit

Dankzij zijn flexibele achterbank is de Audi Q5 Sportback zowel geschikt voor dagdagelijks verkeer als voor langere reizen. Met een kofferinhoud van 510L en zelfs 1480L met neergeklapte achterbank kan je alles vervoeren.

Fiscaliteit

De nieuwe Audi Q5 Sportback is eveneens vanaf de lancering beschikbaar als PLUG-IN HYBRIDE. De hybride combineert een nieuwe 2.0 TFSI benzine motor van 265pk samen met een elektromotor waardoor we 300PK of 367PK krijgen. Deze sportieveligen sprinten maar liefst in 5.3 sec van 0 tot 100km/u. Tevens hebben zij een CO2 uitstoot van 35-42 gram (WLTP) en een rijbereik elektrisch van maar liefst 61 km (WLTP). Deze wagens zijn standaard uitgerust met de allernieuwste QUATTRO technologie waardoor sportiviteit en rijcomfort samenvloeien in een prachtige rijervaring.

Uniek Design

Een bijzonder kenmerk van de Audi Q5 Sportback is de coupéachtige daklijn die de wagen een nog sportievere look geeft.

De nieuwe OLED achterlichtsignatuur met afzonderlijke regelbare segmenten laten u iedere dag verder dromen. Deze zijn eveneens uitgerust met nabijheidsdetectie. Deze nieuwe technologie laat achterliggend verkeer weten dat de wagen stilstaat door alle segmenten extra op te lichten waardoor we een grotere zichtbaarheid krijgen.

Boek testrit

Onze Audi-vestigingen

Wevelgem

Wevelgem

Roeselare

Roeselare

Waregem

Waregem

Oudenaarde

Oudenaarde