HOOFDPRIJS

Een Weekendje met de ŠKODA Enyaq, bij u thuis geleverd door Yves Lampaert

Trek jij er binnenkort een weekendje op uit met een gloednieuwe Enyaq Coupé? Dan ervaar je wat het is om elektrisch te rijden in een wagen met ongeëvenaard aerodynamische efficiëntie. Laat al jouw vooroordelen ten opzichte van elektrisch rijden varen en geniet van een onovertroffen rijervaring.

Meer nog: deze wagen wordt bij u aan huis geleverd door niemand minder dan Tim Declercq of Yves Lampaert. Als dat geen leuk toemaatje is!

TWEEDE PRIJS

Wielertenue Top Motors

Kijk je niet alleen graag naar de koers/cross, maar ga je zelf ook graag fietsen? Dan weet je hoe belangrijk het is om kwalitatieve kledij te dragen. Top Motors ontwikkelde - in samenwerking met BioRacer - een eigen fietstenue. Misschien is deze tenue binnenkort de jouwe?

DERDE PRIJS

5x Goodiebag

In deze GoodieBag vind je enkele leuke en handige goodies van ŠKODA en Top Motors. 

Wedstrijdformulier

Vul hier de code in die u vindt op de sticker aan de binnenkant van het Top Motors-petje 

Zorgeloze Mobiliteit
Zonder zorgen uw auto kiezen

Top Motors biedt u een oplossing voor al uw mobiliteitsbehoeftes. Kies ze à la carte of ga meteen voor een all-in formule, waarbij u van alle diensten geniet voor één vaste maandprijs: financiering, verzekering en onderhoud inbegrepen. Dus geen gedoe meer met onverwachtse kosten, alleen nog maar zorgeloos genieten van uw hernieuwde mobiliteit.

 

Ik kies voor Zorgeloze Mobiliteit

 

Ook een job bij een TOP-werkgever?

Door onze sterke groei zijn we constant op zoek naar nieuw (technisch) talent. Dus heb je de juiste achtergrond, maar vooral ook veel goesting om te werken in een TOP-bedrijf met leuke collega’s?

Dan hopen we om binnenkort van jou te horen. Via onderstaande link vind je alvast een overzicht van de vacatures bij Top Motors. Je ontdekt er ook waarom een keuze voor Top Motors altijd een goed idee is.

 

Vind hier jouw volgende job