“Het is eigenlijk al een plan waarop we drie jaar aan het broeden zijn. Het idee is ontstaan aan de Kerstdis in 2019, maar deze zomer is de eerste editie die sindsdien zal worden georganiseerd. De plannen zaten dus even in de koelkast, maar nu branden we opnieuw van de ambitie. We wilden zeker niet ‘zomaar’ stappen, en koppelden dit aan een goed doel. We kozen voor het Kinderkankerfonds omdat hun activiteiten ons na aan het hart liggen.”

Hoe kunnen wij Vanessa en haar broer steunen?

Bij de Dodentocht moeten deelnemers 100 km te voet afleggen, hiervoor krijgen ze maximaal 24uur. Voor €5 kun je een gokje wagen over hoe lang Vanessa en haar broer over die afstand zullen doen (alle pauzes inbegrepen).

“Wie er het dichtste bij zit, wint een weekendje Limburg. Daarnaast geven we ook nog een bon van €150 winnen weg van Toerisme Limburg, maar ook bierpakketten, gesigneerde boeken van Marc de Bel of een goodiebag van Niels Destadsbader behoren tot de prijzenmand. In totaal hebben we voor 50 mensen een leuke prijs voorzien.”

Alle instructies vind je op hun facebookpagina. Hier kun je ook hun trainingen volgen. Wie weet geven de trainingstijden jou al een mooie indicatie voor hun finale tijd op de Dodentocht.

Veel succes Vanessa en Kenneth!