Maak van uw Audi helemaal de uwe met deze accessoires

Welkom in de wereld van verfijnde elegantie en ongeëvenaarde prestaties. Deze officiële accessoires zijn ontworpen om uw Audi naar een nog hoger niveau te tillen. Eender van welk model u trotse eigenaar bent, deze accessoires zijn op maat gemaakt, passen perfect bij uw wagen en zullen uw rijcomfort nog vergroten. Want Audi is meer dan een merk, het weerspiegelt uw levensstijl!

Kofferbak:
Achterbak met Audi ringen, zwart

Beschrijving

Ga veilig op reis en bespaar ruimte met deze Audi achterbak, uitgerust met Audi-design. Verplicht te monteren en enkel compatibel met de originele Audi fietsendragers (4K0071105 en 8Y0071105). Maximale laadcapaciteit is 40 kg.

Pluspunten

 • Maximale transportruimte
 • Uitbreiding bagageruimte
 • Meer reiscomfort 
 • Gemakkelijke montage
 • Alle bagage gaat veilig mee op vakantie door sluiting met een slotje
 • Aangepast design voor efficiënt ruimtegebruik
 • Stijlvolle uitstraling

Bestellen

Dakkoffer:
Dakkoffer, 310 L, briljant zwart

Beschrijving

Nieuw Audi-design met verbeterde aerodynamica door vlakkere sportieve uitstraling. Briljant zwart met Audi ringsticker in rooszilver. Hoogwaardige look met zichtbare associatie-elementen. Aan beide zijden afsluitbaar en te openen met centrale meerpuntsvergrendeling voor comfortabel in- en uitladen. Eenvoudige en snelle montage door Powerclick-systeem met aparte vergrendelings- en openingsfunctie en weergave van de status open of gesloten, snel bevestigingssysteem inclusief koppelbegrenzing. Maximaal toelaatbare belasting: 75 kg. - City

Bestellen

Kinderzitje:
Audi Kidfix XP kinderzitje, 4-12 jaar, zwart/rood

Beschrijving

Voor kinderen van 15 tot 36 kg of van 3,5 tot 12 jaar. De rugleuning kan worden gescheiden van de zitting en de zitting kan alleen worden gebruikt (zonder rugleuning) voor kinderen boven de 22kg. Voor kinderen tussen de 15 en 22 kg is het wettelijk verplicht om het complete zitje (zit en rugleuning) te gebruiken. Bevestigd door middel van de 3-punts veiligheidsgordel van het voertuig en ISOFIX-verankeringspunten of alleen de 3-punts veiligheidsgordel van het voertuig. De hoofdsteun is individueel aan te passen aan de grootte van het kind. De hoek van de rugleuning van het kinderzitje kan worden versteld met behulp van de uittrekbare Isofix-traverse. De hoes is afneembaar en wasbaar.

Pluspunten

 • Veiligheid en comfort
 • Ergonomisch ontwerp verminderd druk op het hoofd en schouders zodat je kind minder snel moe wordt.
 • Gemakkelijk te installeren met de ISOFIX-bevestiging met Top Tether veiligheidsriem. ISOFIX zorgt voor een optimale en snelle bevestiging met de zetels van de wagen.
 • De hoes is afneembaar en wasbaar.

Bestellen

Koffiebeker:
Espresso machine voor koffiecapsules

Het genot van heerlijke koffie onderweg, zet tijdens een korte stop een vers kopje koffie met de Audi Espresso mobil. De draagbare espressomachine werkt met koffiecapsules. Door het apparaat aan te sluiten op de 12V aansluiting in de auto kunt u genieten van uw favoriete warme drank. 

 

Bestellen

Wij helpen u graag zoeken naar uw droomaccessoire!

Waarom Top Motors?

Wij bieden de accessoires aan die werden ontworpen door de merken, en dus ook aan de strenge kwaliteitseisen voorzien. Immers, zorgeloos op vakantie vertrekken kan alleen met de beste uitrusting. De accessoires zoals hierboven beschreven zijn direct leverbaar in alle sites van Top Motors. Kom zeker met de wagen, dan controleren onze specialisten of de accessoires compatibel zijn met jouw voertuig.