Plug-in hybride aandrijving

Een combinatie van voordelen komt samen in uw plug-in hybride, waar het intelligente aandrijfsysteem zorgdraagt voor de perfecte interactie tussen de elektromotor en de verbrandingsmotor. Hierdoor geniet u altijd van de juiste aandrijving, met een verbluffend vermogen dankzij de combinatie van een dynamische TFSI-motor en een efficiënte elektrische aandrijving.

a8 tfsie plug-in hybride

Geniet van de voordelen van efficiënte elektromotor, die u geruisloos en emissievrij door lokale omgevingen voert. Tegelijkertijd biedt de TFSI-motor u de kracht om elke bestemming te bereiken, zonder compromissen. Laad hem gemakkelijk op onderweg of thuis, en profiteer van het recupereren van elektrische energie tijdens het rijden.

Thuisladen

Thuis opladen wordt eenvoudig met een laadvermogen4 tot 7,4 kW. U kunt kiezen tussen het standaard e-tron laadsysteem compact of de optionele Audi wallbox-modellen, waardoor opladen nog comfortabeler wordt.

Dagelijkse ritten

Met een elektrisch rijbereik van ongeveer 54 tot 60 kilometer (WLTP) kunt u de meeste dagelijkse verplaatsingen volledig elektrisch afleggen. Voor lange ritten staat de TFSI-motor paraat om u moeiteloos naar uw bestemming te brengen.

Kies volledig zelf

Eén motor, verschillende mogelijkheden: kies uit vier rijmodi om aan al uw behoeften te voldoen. Rijd volledig elektrisch (EV), gebruik voornamelijk de TFSI-motor om de batterijlading te behouden voor later gebruik (Hold) of om deze op te laden (Charge), of maak gebruik van de efficiënte combinatie van beide (Hybrid).

Geavanceerde verlichting

Ervaar precisie, dynamiek en onmiskenbare stijl met de volgende generatie verlichtingstechnologie. Kies voor optionele digitale Matrix LED-koplampen¹⁰ of standaard OLED-achterlichten, elk met twee verschillende achterlichtsignaturen om uit te kiezen. Afhankelijk van de rijmodus past de signatuur zich aan wanneer de auto stilstaat.

A8 TFSIe lichttechnologie
A8 TFSIe achterlichttechnologie

Verfijn het karakter van uw plug-in hybride met revolutionaire koplampentechnologie. Indrukwekkende lichtanimaties en handige lichtfuncties, mogelijk gemaakt door het direct projecteren van lichtbeelden met een hoge resolutie, kunnen individueel worden geselecteerd. De dynamische lichtanimaties van de coming home/leaving home-functie ogen bijna futuristisch in de OLED-achterlichten. Wanneer de Audi Drive Select-modus 'Dynamic' is geselecteerd, schakelen de lichten over naar een dynamische achterlichtsignatuur.

Durf sportief gaan met de S line

Een aantrekkelijke uitstraling wordt gerealiseerd met het S line-exterieur¹⁰, dat het radiatorrooster en de bumpers in een S-specifiek ontwerp omvat, samen met S line-emblemen op de zijvleugels. Dit geeft uw plug-in hybride een opvallend en sportief karakter. Het zwarte stylingpakket plus¹⁰ biedt bovendien de mogelijkheid om nog meer expressieve accenten toe te voegen.

Voor dynamische looks binnenin biedt het S line-interieur¹⁰ de mogelijkheid om uw businessberline een atletisch karakter te geven dat aansluit bij uw persoonlijke ambities. U kunt de sportiviteit van het interieur accentueren met een optioneel pakket aan uitrustingen, materialen en kleurenschema's die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd.

Geniet van een panoramisch uitzicht dankzij het extra grote getinte glasoppervlak van het panoramische glazen schuifdak¹⁰, dat een exclusieve en lichte sfeer creëert in het interieur. In geopende toestand zorgt het voor een aangenaam fris binnenklimaat. Het glanzend zwarte dakoppervlak¹⁰ accentueert bovendien het vooruitstrevende exterieurdesign.

A8 TFSIe S line

Volledig naar jouw levensstijl

Zo veelzijdig als uw levensstijl. Originele Audi Accessoires⁹ transformeren uw zakelijke berline in een veelzijdig allroundtalent. Met een scala aan technische kenmerken en visuele accenten kunt u hem moeiteloos aanpassen aan nieuwe behoeften, telkens opnieuw.

Bekijk de accessoires

audi a8 koffiebeker accessoire
A8 TFSI e

.

.

Disclaimer
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 49–40 g/km (WLTP); Brandstofverbruik gecombineerd¹: 2,1–1,7 l/100 km (WLTP); Stroomverbruik gecombineerd¹: 23,6–21,9 kWh/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
³Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
⁴Het laadvermogen hangt af van het gebruikte netstekkertype, de landspecifieke spanning, het aantal beschikbare fasen van het stroomnet en de huishoudelijke installatie van de klant. Het kan in sommige gevallen dan ook lager zijn. Het netvoedingssnoer met industriële stekker en de bedieningseenheid van het laadsysteem zijn op elkaar afgestemd en ondersteunen een bepaalde laadcapaciteit. Hoewel het technisch mogelijk is om de netaansluitkabel later over te schakelen naar een andere industriële connector, kan dit leiden tot een lager laadvermogen.
⁵Verkrijgbaar bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
⁶Volledig elektrische actieradius gecombineerd (WLTP), voor 19- tot 21-inch velgen.
⁷Kan leiden tot verhoogd brandstofverbruik.
⁸Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁹Originele Audi Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
¹⁰De vermelde uitrusting is als optie tegen een meerprijs beschikbaar. De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.
¹¹Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹³Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹⁴De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.

Top Motors Oudenaarde Audi

Westerring 31, 9700 Oudenaarde

Top Motors Roeselare Audi

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt - Audi

Lammersakker 17, 8700 Tielt

Top Motors Waregem Audi

Vijfseweg 10, 8790 Waregem

Top Motors Wevelgem Audi

Kortrijkstraat 506, 8560 Wevelgem