topmotors-vw-up

Volkswagenup!

De nieuwe up! Past zich aan uw persoonlijk stijl en geeft met talloze personaliseringsmogelijkheden nu nog meer kleur aan het alledaags leven. Als basis voor uw twee- of vierdeursmodel dienen de drie uitrustingslijnen: up!, move up! en high up!. Daarnaast kunt u uw lievelingskleur kiezen voor het dak, de buitenspiegels, de lichtmetalen velgen en de decoratiefolie op de flanken. Opties zoals het grote panoramische klap-/schuifdak en de standaard volledig glazen achterklep ronden de unieke look af.
topmotors-vw-up-00004

Design

De up! zal u zeker bevallen. U beslist immers zelf hoe hij eruit ziet. Kies uit vijf verschillende koetswerkkleuren en een optionele contrastkleuren voor het dak. Daarnaast kunt u kiezen uit vijf velgen. Optisch nieuw ontworpen bumpers met luchtinlaten in honingraatlook, koplampen met standaard leddagrijlicht, buitenspiegels met ingebouwde richtingaanwijzers en nieuwe

topmotors-vw-up-00008

Comfort

Iedereen instappen! In de vierdeurs up! kunnen zelfs lange mensen vlot achterin instappen, dankzij de ver openzwaaiende achterdeuren. Gun uw passagiers wat extra comfort. Net zoals de tweedeurs versie is de vierdeurs ongelooflijk ruim voor zo’n kleine auto. De achterpassagiers zitten iets hoger, waardoor ze beter kunnen kijken over de schouders van de bestuurder en de voorste passagier. De vierdeurs up! heeft ook een karakteristiek koetswerkdesign. In tegenstelling tot de tweedeurs versie loopt de vensterlijn achteraan niet omhoog maar horizontaal: een klein detail met een groot effect.

topmotors-vw-up-00009

Afwerking

Dit is sowieso een gunstige gelegenheid, want de voordelige instapversie up! krijgt u met leddagrijlichten, buitenspiegels met ingebouwde richtingaanwijzers. De vele handige en doordachte opbergmogelijkheden, de hoge veiligheid met vier airbags en het standaard voorziene elektronische stabiliteitsprogramma overtuigen ook in de kleinste Volkswagen.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons