Volkswagen Transporter Combi

topmotors-vw-transporter

VolkswagenTransporter Combi

De Transporter Combi brengt uw mensen en materiaal vlot naar de werf. Hij biedt plaats aan maximaal negen personen in combinatie met een zee van laadruimte, waarmee hij dag in dag uit zijn waarde bewijst. De duurzame bekleding is perfect ontworpen voor frequent in- en uitstappen. De geluidsabsorberende rubberen vloerbedekking in de passagiersruimte is gemakkelijk te reinigen. Bovendien maakt het Easy Entry op de tweede zitrij het met name voor de achterste inzittenden gemakkelijk om in en uit te stappen.
Transporter Passagier
Transporter passagier

In een oogwenk aangepast.

Het veelzijdige passagierscompartiment is klaar voor alles wat de dag brengt. De zetels kunnen perfect worden georganiseerd voor elke klus en de Easy Entry-functie biedt een bijzonder comfortabele toegang tot het achterste gedeelte van het voertuig.

Transporter Comfort
Transporter comfort

Ergonomische werkomgeving voor de bestuurder

De Transporter is nauwgezet ontworpen om indruk te maken bij dagelijks gebruik. Tal van opties toveren het interieur om tot de perfect georganiseerde werkplek. Extra opbergruimte creëert nog meer vrijheid.

Transporter Laadruimte
Transporter laadruimte

Past zich aan uw behoeften aan

Met een laadvermogen van maximaal 9,3 m³ en een breed gamma aan opties – van vloeroppervlakken en zijbekledingen tot snijbescherming – is de Transporter Combi ook perfect geschikt om goederen te vervoeren.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons