Volkswagen Touareg

iris

VolkswagenTouareg

De nieuwe Touareg komt door zijn zelfbewust, rechtlijnig design op een unieke manier voor de dag. Hij kan met allerhande technische highlights worden uitgerust zoals de elektronische rolstabilisatie IQ. Licht – Matrix-ledkoplampen en de Innovision-cockpit tillen het comfort, de rijervaring en het rijplezier naar een hoger niveau.
Tuareg Cockpit Vd Toekomst
Tuareg cockpit vd toekomst

Cockpit van de toekomst

Neem plaats in de cockpit van de toekomst: optioneel kan de bestuurdersplaats in de Touareg worden uitgerust met een groot, gebogen display waarvan de digitale weergave door aanraking, met beweging of via spraak wordt bediend.

Tuareg Stijlvol
Tuareg stijlvol

Stijlvol

Het begrip ‘stijlvol’ opnieuw gedefinieerd. Een opvallende voorzijde met langgerekte motorkap, strak afgelijnde zijlijnen, in het oog springende ledachterlichten… de Touareg koppelt het begrip SUV aan elegantie en dynamiek.

 

Tuareg Lichten
Tuareg lichten

Om niemand te verblinden

Antiverblindingslichten in zowat alle omstandigheden. Het optionele IQ.Light, Matrix-ledkoplampen met de dynamische koplampregeling Dynamic Light Assist, verlichten de weg voor u helderder en uitgebreider zonder daarbij andere verkeersdeelnemers te hinderen.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons