topmotors-vw-tiguan

VolkswagenTiguan

Duidelijke contouren, scherpe lijnen: met zijn opvallende design treedt de nieuwe Tiguan meteen krachtig op de voorgrond. Hij heeft een veelbelovende uitstraling – en maakt al zijn beloften waar. Talrijke designelementen trekken de nieuwe vormtaal consequent door in het interieur. En met de optionele connectivity-diensten rijdt u ook op de digitale snelweg helemaal mee vooraan.

topmotors-vw-tiguan-lichten

Voor stijlvolle avonturiers.

Geniet van het vooruitzicht van expressieve koplampen in full-ledtechnologie, die het krachtige design van de Tiguan beklemtonen en hun troeven ook uitspelen op onverharde wegen.

topmotors-vw-tiguan-sunroof

Panoramisch schuif-/kanteldak

Op welk terrein u zich ook waagt met de Tiguan: dankzij het optionele schuif-/kanteldak kunt u de omgeving nu vanuit een ander standpunt ontdekken.

topmotors-vw-tiguan-active-info-display

Active Info Display

Het nieuwe Active Info Display is als optie verkrijgbaar voor uw Tiguan. Het is een groot kleurendisplay waarop al de belangrijke informatie op verschillende manieren kan worden weergegeven. Verschillende informatieprofielen stellen u in staat de focus van de weergegeven informatie aan te passen aan de heersende rijsituatie. Zo kunt u niet alleen klassieke dashboardelementen weergeven, zoals de toerenteller, de snelheidsmeter en de kilometerteller, maar ook andere voertuiggegevens, informatie over brandstofverbruik en aanwijzingen van het navigatiesysteem.

topmotors-vw-tiguan-00001

Rijbijstandsystemen

Rijplezier met superieure grip: De optionele vierwielaandrijving 4MOTION biedt u nuttige ondersteuning, en niet alleen wanneer u de gewone weg verlaat.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons