Volkswagen Tiguan Allspace

Allspace

VolkswagenTiguan Allspace

Van bergpassen tot kustwegen – met de nieuwe Tiguan Allspace bent u in vele werelden thuis. Superieur, krachtig en altijd zuiver van stijl. Zo aangenaam oogt flexibel: het design van de nieuwe Tiguan Allspace brengt zijn sterke kanten kundig in stelling en zet daarbij in op stijl en hoogwaardigheid.
Tiguan Ruimte
Tiguan ruimte

7 zitplaatsen voor meer plezier

Met de Tiguan Allspace rijdt u een nieuwe dimensie binnen. Dat komt niet alleen door zijn gestroomlijnde design en zijn modulaire interieur dat plaats biedt tot 7 personen. Maar ook door de talloze veiligheidsuitrustingen. Die beschermen uw gezin zodat u zich volledig kan focussen op de weg en het ongeëvenaarde rijcomfort. Er is geen betere manier om de verrassingen van het leven tegemoet te rijden.

Tiguan Veiligheid
Tiguan veiligheid

Bijstandssystemen

Uitgerust met intelligente technologieën en optionele rijbijstandssystemen voor ongevalpreventie, ondersteunt de Tiguan Allspace u ook in kritieke rijsituaties. Voor een geruststellend soeverein rijgevoel.

Tiguan Connectiviteit
Tiguan connectiviteit

Connectiviteit

Of u tijdens het rijden wil telefoneren, actuele verkeersinformatie nodig hebt, met behulp van de gps uw bestemming wil bereiken of gewoon uw eigen muziek wil beluisteren – uw Tiguan Allspace biedt u diverse mogelijkheden om makkelijk en comfortabel te genieten van moderne technologie.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons