T-Roc

VolkswagenT-Roc

U weet design en karakter wel naar waarde te schatten? De zelfbewuste nieuwe T-Roc springt in het oog met zijn expressief crossoverdesign en zijn talrijke personalisatiemogelijkheden. Geniet van expressief design, talrijke personalisatiemogelijkheden en een hoogwaardige afwerking tot in het kleinste detail: De nieuwe T-Roc weet hoe hij indruk moet maken.
T Roc Levenstijl
T-roc levenstijl

Hij past bij uw levensstijl

De T-Roc, die comfortabel en genereus van concept is, biedt u erg veel vrijheid om uw persoonlijkheid vorm te geven. Daar dragen ook de progressieve designelementen toe bij, net als de talrijke personalisatiemogelijkheden.

T Roc Hoogte
T-roc hoogte

Vanuit de hoogte

Wie niet zomaar met het alledaagse tevreden is, is meestal ook op zoek naar meer ruimte. Die ruimte kunt u krijgen! Ondanks zijn compacte afmetingen biedt de T-Roc erg veel ruimte aan inzittenden en bagage. Ook de aangename zithouding is een bijkomend pluspunt.

T Roc Veiligheid
T-Roc veiligheid

Vermijd onnodige stress

Ook als u gewoon bent de touwtjes zelf in handen te houden, dan nog kan de T-Roc u in veel situaties een handje helpen. In het beste geval helpen zijn bijstandssystemen zelfs om een ongeval te vermijden.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons