Polo

VolkswagenPolo

De nieuwe Polo neemt u in bescherming. Met nog meer veiligheidsassistenten dan zijn voorganger houdt hij alles wat rondom u gebeurt in het oog. Terwijl hij zelf als geen ander in het oog springt. Dat heeft hij alleen al te danken aan zijn volledige nieuw design met lage zijlijn, dynamische koetswerknaden en nieuw ontworpen koplampen. Op ieder traject.
Polo Exterieur
Polo exterieur

Design

De Polo: betrouwbaar, veilig en sportief. Aan de hand van zijn duidelijke designtaal en elegante lijnen vindt hij de perfecte balans tussen design en functie. Hij overtuigt met zijn comfortabele, veilige en moderne kenmerken. Kortom: de Polo geeft zin om te rijden.

Polo Infotainment
Polo infotainment

Infotainment

Of u tijdens het rijden wil telefoneren, actuele verkeersinformatie nodig hebt, met behulp van de gps uw bestemming wil bereiken of gewoon uw eigen muziek wil beluisteren – uw Polo biedt u diverse mogelijkheden om makkelijk en comfortabel van moderne technologie te genieten.

Polo Veiligheid
Polo veiligheid

Veiligheidssystemen

De intelligente rijbijstandssystemen in uw Polo zorgen voor meer rijcomfort en kunnen u helpen om kritische situaties vlot op te lossen of zelfs helemaal te vermijden. En ook al zult u de tussenkomst van deze technologie niet altijd opmerken, is het goed om weten dat ze er is.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons