Volkswagen Multivan

topmotors-vw-multivan

VolkswagenMultivan

Al meer dan 70 jaar is de Multivan de perfecte reisgezel die inspeelt op alle behoeften van uw dagelijkse leven en vrijetijdsactiviteiten. Zijn ruime en veelzijdige interieur is inspirerend. Bovendien voldoen de hoogwaardige interieurafwerking, de hypermoderne infotainmentsystemen, de geavanceerde rijbijstandssystemen en de efficiënte motoren aan elke behoefte.
Multivan Zetels
Multivan zetels

Ruimte voor maximale flexibiliteit

Met tot zeven comfortabele zitplaatsen2kunnen u en uw passagiers genieten van een vorstelijke hoofd- en beenruimte, zelfs op de tweede en derde zitrij. Om de individuele zetels van de tweede zitrij naar achteren te richten kunnen ze in een handomdraai 180 graden gedraaid worden, zonder moeilijke manipulaties.

Multivan Stuur
Multivan stuur

De bediening is kinderspel

Het met leder beklede multifunctioneel stuurwiel biedt u een goede grip en is uiterst gebruiksvriendelijk. In combinatie met de optionele spraakbesturing zal uw rijervaring aanzienlijk worden opgewaardeerd.

Multivan Koffer
Multivan koffer

In- en uitladen was nog nooit zo eenvoudig

Elektrisch bedienbare achterklep en klapdeuren achteraan (zowel openen als sluiten) maken inladen en uitladen gemakkelijker. Optioneel kan de Multivan uitgerust worden met een elektrisch bedienbare achterklep of klapdeuren achteraan.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons