topmotors-vw-golf

VolkswagenGolf

De nieuwe Golf staat in de startblokken en is sportiever, dynamischer en markanter dan ooit. Daarbij maakt een hele waaier aan moderne infotainment- en rijhulpsystemen dat u helemaal klaar bent voor wat het dagelijkse leven u vandaag en in de toekomst brengt.
topmotors-vw-golf-design

Eerste blik

Vanaf de eerste aanblik een Golf – en net als in iedere generatie met een opmerkelijke en zelfverzekerde uitstraling. Van de nieuw ontworpen koplampen en bumpers over het dynamische radiatorrooster tot de diffusor en de krachtige ledlichten achteraan.

topmotors-vw-golf-comfort

De 14-voudige verstelling van de optionele ergoActive-sportzetel garandeert u zitcomfort van hoog niveau. U kunt de bestuurderszetel comfortabel aan uw lichaamsbouw aanpassen en zo uw rug ontlasten. De innovatieve zetel heeft een geïntegreerde massagefunctie en is verwarmbaar.

topmotors-vw-golf-veiligheid

Veiligheidsystemen

De optionele Traffic Jam Assist ondersteunt u in zenuwslopend stop&go-verkeer en kan op die manier helpen om typische fileongevallen te vermijden. De optionele Emergency Assist kan detecteren dat de bestuurder niet meer in staat is om de auto te besturen en in dat geval de besturing gedeeltelijk overnemen.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons