Volkswagen Golf Sportsvan

Golf Sportsvan
Golf Sportsvan

VolkswagenGolf Sportsvan

De eerste ontmoeting met de nieuwe Golf Sportsvan geeft een vertrouwd gevoel: thuiskomen – nog vóór het instappen. Een Golf zoals u hem kent. En toch is hij uniek, op een speciale manier veelzijdig, groter. Daarnaast benadrukken zijn dynamische contouren en de elegant gestrekte motorkap zijn sportieve kant. En dat wekt nog een ander gevoel op: meteen willen vertrekken.
Sportsvan 1
Sportsvan 1

Comfort

Een ruimtewonder op hoog niveau. De nieuwe Golf Sportsvan biedt voldoende ruimte voor het hele gezin en voor veel bagage. Bovendien geniet u dankzij de hogere zitpositie een beter overzicht tijdens het rijden en kunt u gemakkelijker in- en uitstappen.

Sportsvan 2
Sportsvan 2

Personalisering

Geheel persoonlijk. Volautomatisch. De nieuwe Golf Sportsvan kan worden aangepast aan uw individuele behoeften. Het voertuig herkent u via ‘Key Memory’ en stemt de radio bijvoorbeeld af op uw favoriete radiozender, stelt de klimaatregeling in en roept uw rijprofiel op.

Sportsvan Achterbank
Sportsvan achterbank

Variabele achterbank

Maak zoveel ruimte als u wilt. De achterbank is niet alleen asymmetrisch neerklapbaar, maar kan ook in de lengterichting verschoven worden en worden neergeklapt.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons