Volkswagen Caravelle

caravelle

VolkswagenCaravelle

Eén voor allen. De Caravelle brengt u in vervoering, in drie uitrustingsvarianten. Het voertuigconcept van de Caravelle voldoet al meer dan dertig jaar aan de hoge eisen voor professioneel personenvervoer. De Caravelle doet nu zelfs nog meer om te beantwoorden aan de individuele behoeften van zijn bestuurders en passagiers.
Caravelle Comfort
Caravelle comfort

Comfort voor u en uw passagiers

Zitcomfort is van het grootste belang in de Caravelle: getuige de armleuningen voor de bestuurderszetel, de keuzemogelijkheid voor een individuele zetel of een 2-zitsbank voorin, diverse opbergoplossingen of verschillende zetelconfiguraties. De diverse functies zorgen voor een hoog zitcomfort. In het aanbod van 4- tot 9-zitsconfiguraties vindt u zeker geschikte oplossingen voor de meest uiteenlopende shuttletaken.

Caravelle Interieur
Caravelle interieur

Veelzijdig tot in het kleinste detail

Met de Caravelle kunt u zich volledig concentreren op uw job. De hoogwaardige materialen, zorgvuldig gecombineerd met een topklasse afwerking, dragen bij tot de comfortabele sfeer, samen met het moderne design en de slimme organisatie van de bedieningselementen. Dankzij het weldoordachte opbergsysteem kunt u uw documenten ordelijk opbergen, net zoals uw tablet, smartphone en alle andere voorwerpen die van belang zijn voor een lange shuttlewerkdag.

Zelfvertrouwen bij de vleet. Een onberispelijke verschijning dankzij het elegante design.

Er zijn zo van die momenten wanneer alles perfect moet zijn: de tijd, de plaats en de professionele uitstraling. Met de Caravelle creëert u de ideale omstandigheden voor elke reis. Dankzij het aangescherpte design met duidelijke lijnen en contouren maakt u met de Caravelle een opvallende eerste indruk. De optionele led-koplampen, evenals de led-achterlichten, creëren een unieke look met hun fraaie lichtsignatuur. De geavanceerde ledtechnologie zorgt voor een groot lichtvolume, duurzaamheid, een lichtspectrum dat vergelijkbaar is met daglicht, en een uitzonderlijk laag energieverbruik.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons