Volkswagen California

topmotors-vw-california

VolkswagenCalifornia

De nieuwe California springt geweldig in het oog, hoe je hem ook bekijkt. Het nieuwe design stelt zelfs de meest adembenemende landschappen in de schaduw. Nieuwe koplampen en achterlichten – optioneel verkrijgbaar met hoogefficiënte leds – maken van elke rit een avontuur. Geniet nog meer van het plezier om in de vrije natuur te ruiden met de optionele lichtmetalen 17-duimsvelgen “Devonport” en het uitgebreide aanbod aan koetswerkkleuren.

topmotors-vw-california-00004

Hotel California

Het hoogwaardige interieur van de nieuwe California brengt je in de verleiding om meer tijd binnen door te brengen dan buiten. Het is bijna té comfortabel om uit te stappen. Waar je ook kijkt, de cockpit is perfect ingericht – mede dankzij het nieuwe dashboard met zijn talrijke handige bergvakken en andere opbergmogelijkheden.

topmotors-vw-california-00008

Dubbel stopcontact

Een 12 V- en een 230 V-stopcontact om alle types van standaardapparaten aan te sluiten bevinden zich aan het uiteinde van het keukenblok.

topmotors-vw-california-00021

Slaapplaatsen

Slaapplaats, boven. Het bovenste bed meet 1,20 x 2,00 meter. Een lattenbodem zorgt voor een beter slaapcomfort. Dankzij het uitklapbare dak kunt u rechtopzitten aan het hoofdeinde.

Slaapplaats, beneden. Het bed in de leefruimte meet 1,14 x 2,00 meter. Het slaapoppervlak in de California Beach, met een standaard 2-zitsbank die omgevormd kan worden tot een bed, meet ongeveer 1,50 x 2,00 meter.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons