Audi Q5

De SUV met de vier ringen verenigt de sportiviteit van een Audi-berline met een veelzijdig karakter en een uiterst praktisch interieur. Of het nu gaat om connectiviteit, efficiëntie of rijbijstandssystemen, de nieuwe Audi Q5 bepaalt eens te meer nieuwe normen in zijn segment.

Configureer uw eigen Audi Q5

Sportief en krachtig op de weg.

Het krachtig vormgegeven Singleframe-rooster met massieve omlijsting domineert de aerodynamisch vlakke voorzijde. De koplampen zijn als optie met led- of de bijzonder lichtintensieve Matrix ledtechnologie met dynamische richtingaanwijzers verkrijgbaar.

Logische eenvoud.

De bediening van de nieuwe Audi-SUV is intuïtief en wordt gekenmerkt door drie grote nieuwigheden. De optionele Audi virtual cockpit staat met zijn hogeresolutiescherm van 12,3 inch garant voor een briljante grafische weergave. De bestuurder kan kiezen tussen twee weergavemogelijkheden – een klassieke weergave met grote ronde wijzerplaten en een modus waarin de navigatiekaart of andere informatie domineren. Het eveneens optionele head-updisplay projecteert de belangrijkste informatie op de voorruit.

Riante ruimte.

De nieuwe Q5 onderscheidt zich door een afwerkingskwaliteit zonder compromissen. Intelligente oplossingen zoals de standaard variabel vouwbare mat, de optionele sensorbediening van de elektrisch bediende kofferklep en de manuele verlaging van de achterophanging via de optionele luchtvering maken van in- en uitladen kinderspel.

Onze filialen

Top Motors Audi

Kortrijkstraat 506
8560 Wevelgem

Top Motors Volkswagen

Kortrijkstraat 349
8560 Wevelgem

Top Motors Seat

Kortrijkstraat 347
8560 Wevelgem

Top Motors Skoda

Kortrijkstraat 347
8560 Wevelgem
Afspraak maken Bel nu Openingsuren Email ons