Audi A7

De puristische charme van een Berline, het praktische karakter van een Avant en de gepassioneerde dynamiek van een Coupé zijn bijeengebracht in een auto die u raakt. Een die sportieve topprestaties levert, over innovatieve technologie beschikt en indrukwekkend efficiënt is. De vernieuwde Audi A7 Sportback. Een bijzondere auto. Er is niets zo inspirerend als een verre horizon. Pure vormen, strakke lijnen. De vernieuwde Audi A7 Sportback maakt grote indruk.

Configureer uw eigen Audi A7

De eerste indruk van de Audi A7 Sportback is die van een elegante en hoogwaardige auto. De Audi singleframe grille met horizontale chroomspijlen valt meteen op. Breed en laag en kracht uitstralend. De karakteristieke dynamische lijn loopt over de volledige wagenlengte. Die lijn is mooi in samenspel met de dik aangezette dorpels. Puur sportief.

De ambiance van het interieur vervolmaakt de elegantie van het exterieur en is geaccentueerd met exclusief inlegwerk. In hout van hoogwaardige kwaliteit, indien u dat wenst. Het is niet zomaar een passagierscompartiment, maar een intelligent ontworpen interieur. Het omarmt de bestuurder en de voorpassagier en geeft hen een gevoel van geborgenheid.

Met de MMI touchpad: maakt intuïtieve bediening van de MMI mogelijk: invoer van letters/cijfers zonder de weg uit het oog te verliezen. Maakt scrollen door lijsten en het verplaatsen op de navigatiekaart mogelijk.

Onze filialen

Top Motors Audi

Kortrijkstraat 506
8560 Wevelgem

Top Motors Volkswagen

Kortrijkstraat 349
8560 Wevelgem

Top Motors Seat

Kortrijkstraat 347
8560 Wevelgem

Top Motors Skoda

Kortrijkstraat 347
8560 Wevelgem
Afspraak maken Bel nu Openingsuren Email ons